Bugun...

"her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/s/keywords/her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/3/s/keywords/her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/s/keywords/her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/3/9" İLE İLGİLİ HABERLER

 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası
Her zaman deneyim ve tecrübelerinden yararlandığımız yaşlılarımıza, sevgi ve saygıyı dile getirmek için, 1982 yılında Dü..
Çanakkale Savaşları ve Mustafa Kemal Atatürk
CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez “Atatürk’e inanmanın ve güvenmenin ulusumuz için en büyük ödülü, bağımsız yurt topr..
Kadın Basketçilerden Teröre Türk Bayraklı Tepki
Kadın basketçiler maç öncesi Ankara’da gerçekleştirilen hain terör saldırısını kınamak için Türk Bayrağı açtı. ..
Sığırlar'ın Nodüler Ekzantemi ( LSD-ÇİÇEK) Aşılama Programı Başladı.
Nevşehir merkez ve ilçelerin de 14 Mart-2 Mayıs tarihleri arasında SIĞIRLARDA NODÜLER EKZANTEMİ Aşılama Programı (Sığır..
Su Ürünleri Avlanma Yasağı Başladı
Amatör Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen Tebliğe göre 15 Mart 2016, 15 Haziran 2016 tarihleri arasında Sazangill..
Kapadokya Kültür ve Turizm Çalıştayı Düzenlendi.
Türkiye´nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya´da turizmde yaşanan sorunları çözmek için "Kültür ve Tur..
Gülşehir'de Liseler Arası İstiklal Marşı Okuma Yarışması Gerçekleştirildi.
12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ile ilgili Gülşehir Anadolu Lisesi toplantı salonunda Liseler arasında İstiklal Marşı O..
Gülşehir'de İlk ve Ortaokullar Arası İstiklal Marşı Okuma Yarışması Düzenlendi.
12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ile ilgili Gülşehir Anadolu Lisesi toplantı salonunda İlkokullar ve Ortaokullar arasınd..
Nevşehir Milletvekillerinden Patates Çiftçisine Müjde!
Nevşehir tarımının en önemli ürünlerinden olan patateste fiyat düşüklüğü sebebiyle en son 2012 yılında ihracat için veri..
KBB Poliklinikleri Hafta içi Mesai Sonrası ve Cumartesi günü Belli Saatlerde Hizmeti Verecek.
KBB Poliklinikleri Hafta içi Mesai Sonrası ve Cumartesi günü Belli Saatlerde NDH Hastanesi Acil Servisinde Hizmeti Verme..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI