Bugun...

"her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/s/keywords/her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/32/s/keywords/her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/s/keywords/her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/32/6" İLE İLGİLİ HABERLER

AK PARTİ'DE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURULARI BAŞLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti'de milletvekili aday adaylığı başvurularının bugün itibarıyla ..
''BAĞIMLI OLMA BİZİMLE OL'' Temalı Resim Yarışması Ödül Töreni Yapıldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan Bağımlılıkla Topyekün Mücadele kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl ..
Tügva'dan 'Çizimlerle 40 Hadis' Yarışması
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), öğrencilerin hadisleri öğrenmesi, zihin dünyalarında canlandırması ve bu hadisler ışığınd..
Kent Muhabirliği eğitimi başladı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından Ahiler Kalkınma Ajansı’nın (AHİKA) desteğiyle düzenlenen “Kent Muhabirliği” eği..
Zeytin Dalı Harekâtında” Mücadele Eden Kahraman Ordumuzun Zaferi İçin Dualar Yapıldı.
Nevşehir İl Müftülüğü tarafından organize edilen ve geleneksel olarak sürdürülen Sabah Namazı Gençlik Buluşması ve Hatim..
Başkan Parmaksız’dan Şehitlerimiz İçin Taziye Mesajı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de terör ör..
Beslenme Dostu Okul Denetimleri Başladı
Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü Beslenme Dostu Okul Programı Kapsamında Okulları Ziyaret Ediyor.
Avanos’un Kazları İçin Kuluçka Hazırlığı
Avanos Belediyesi ekipleri tarafından yaklaşmakta olan bahar mevsimi için ilçe genelinde hazırlıklar yapılmaya başlandı...
300 Başa Kadar Damızlık Koyun İçin Ön Başvurular Başladı
Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü V. Gürol ÇETİN, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından uygulamaya k..
Hayırsever Tek’ten ‘Acıgöl Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’ İçin Arazi Bağışı
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK)’ün onayı ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesine bağlı olarak, Nevşehir’in Ac..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI