Bugun...

"her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/s/keywords/her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/6/s/keywords/her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/s/keywords/her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/6/4" İLE İLGİLİ HABERLER

Yüz Yüze Eğitimin İkinci Aşamasında 25 Bin Öğrenci Okula Başladı
Nevşehir’de ilkokul 2, 3, 4. sınıflar, 8. ve 12. sınıflar, lise hazırlık sınıfı öğrencileri ile özel eğitim öğrencileri ..
‘Mokisos Antik Kenti 2020’ Arkeolojik Çalışmaları Başladı
Aksaray İli, Helvadere beldesinde bulunan Mokisos (Nora) Antik Kenti'nde Aksaray Müze Müdürlüğü başkanlığında Nevşehir H..
DAHA TEMİZ BİR NEVŞEHİR İÇİN MAHALLELERDEKİ TEMİZLİK KAMPANYASI VE HİZMET SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR
Nevşehir’i temizlik konusunda da Türkiye’nin örnek şehirlerinden biri yapma hedefiyle Belediye Başkanı Rasim Arı’nın baş..
İTFAİYE ARAZİ YANGINLARI İÇİN UYARDI
Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yetkilileri, yaz aylarında sıcaklıkların da etkisi ile oldukça yaygın bir şekilde ..
DEVLET HASTANESİ ÇEVRESİ VE ŞİFA MEYDANI’NDA ÇEVRE DÜZENLEME VE PEYZAJ ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Nevşehir Belediyesi tarafından bir süre önce altyapısı yenilenen Nevşehir Devlet Hastanesi çevresi ve Şifa Meydanı’nda ç..
"Ceza için değil, sağlık için maske takalım"
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker maske konusuna değinerek sağlık için maske takılması gerektiğini belirtti. ..
Kadın Emek Stantlarının başvuru süreci başladı
Avanos Belediyesi tarafından kadın istihdamını arttırmak, kadınların kendi imkânlarıyla ürettikleri ürünlerin pazarlanma..
LGS SINAVI İÇİN OKULLAR DEZENFEKTE EDİLDİ
Nevşehir Belediyesi; hafta sonu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) sınavlarının gerçekleşeceği okullarda dezenfe..
Nevşehir'in İlk Kadın Valisi İnci Sezer Becel Görevine Başladı
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İlimize atanan Nevşehir’in ilk kadın Valisi Vali İnci Sezer Becel, görevine başladı. ..
Rektör Aktekin: Üniversite olarak MSÜ ve YKS Sınavları İçin Gerekli Tüm Tedbirleri Aldık
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, üniversite olarak ÖSYM tarafından yapılac..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI