Bugun...

"her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/s/keywords/her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/9/s/keywords/her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/s/keywords/her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/9/9" İLE İLGİLİ HABERLER

AK Parti İl Başkanı Tanrıver,  “Milletimizin ve Nevşehirimizin Başı Sağolsun”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit ..
Gülşehir Okçuluk Kulübü; Sportif Faaliyetlere başladı.
Gülşehirli Öğrencilerinin sportif ve sosyo-kültürel açıdan gelişimini desteklemek amacıyla Anadolu Lisesi Beden Eğitimi ..
"Dernekler ve Üst Kuruluşları için Proje Yardımları" Programı
İçişleri Bakanlığının 2010 yılında başlattığı "Dernekler ve Üst Kuruluşları için Proje Yardımları" Programı için, 2016 y..
Kardelen Eğitim Kurumları TUBİTAK Projesiyle Türkiye birinciliği yolunda.
TUBİTAK tarafından düzenlenen ortaöğretim araştırma projeleri Kayseri bölge yarışmasında ilimizi temsil eden Kardelen Eğ..
Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergisi Açıldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca geleneksel olarak düzenlenen "Tarım ve İnsan" konulu 7. fotoğraf yarışmasında der..
22 Mart Dünya Su Günü Su ve İstihdam Resim Yarışması Başarısı
DSİ 12. Bölge Müdürlüğünün düzenlediği 22 Mart Dünya Su Günü Su ve İstihdam konulu resim yarışmasında Kavak Ortaokulu Öğ..
Gülşehir Sadabad Parkında Çalışmalar Başladı.
Gülşehir Belediyesi İlk Baharın gelmesiyle Sadabad Parkında Çalışmalara Başladı.
Turkcell 4.5G şebekesi 81 ilde birden hazır
Turkcell, dünyanın en hızlı 4.5G şebekesini kurmak için eksi 30 dereceye varan hava koşullarında toplam 1,2 milyon saat ..
Kardelen Eğitim Kurumları Aksaray da İlimizi Temsil Edecek
Okul sporları satranç turnuvalarında başarılı olarak ilimizi gruplarda temsil etme hakkı kazanan Kardelenli öğrenciler T..
Nevşehirli Haltercilerimiz Türkiye Şampiyonası Yolunda.
Türkiye halter federasyonunun faaliyet takviminde 24-27-Mart 2016 tarihleri arasında yıldızlar kulüpler Türkiye şampiyon..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI