Bugun...

"ihracat-yapan-belediye-olacagiz/s/keywords/ihracat-yapan-belediye-olacagiz/13/s/keywords/ihracat-yapan-belediye-olacagiz/s/keywords/ihracat-yapan-belediye-olacagiz/13/3/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

Engelsiz Sağlık İletişim Merkezi (ESİM) hizmete sunuldu.
Sağlık Bakanlığımızca, işitme engelli bireylerin sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak ve sağlık hizmeti sunumund..
Uçhisar Belediyesi personeline iletişim ve uyumlu çalışma eğitimi verilecek.
Uçhisar Belediyesi ile Ahiler Kalkınma Ajansının ortaklaşa düzenlediği 2016 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Uçhis..
Belediye Başkanı Ünver'den Tarihe Işık Tutan Bir Kitap Daha.
Hazırladığı tanıtım videosu ile kendi sesinden Kapadokya bölgesini tanıtan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 1996..
Vali Aktaş ve Belediye Başkanı Ünver, Basın Toplantısı İle Müjdeyi Verdi
Türkiye Radyo Televizyon Kurumu(TRT) tarafından düzenlenecek 39. Uluslararası Çocuk Şenliği bu yıl Nevşehir’de gerçekleş..
Ak Partili Belediye Başkanları; Koordinasyon Toplantısında Buluştu
AK Parti Nevşehir İl Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından, Nevşehir genelinde görev yapan AK Partili Belediye Başkanla..
Nevşehir Belediyesi Hizmet Birim Müdürlerine İlk Yardımcı Eğitimi Veriliyor
Nevşehir Belediyesi hizmet birimlerinin müdürlerine yönelik olarak, İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında İlk Yardımcı Eğit..
Turkcell’in Yeni Reklam Yüzleri Emocanlar!
Turkcell, Türkiye’nin iletişim ve teknoloji ihtiyaçlarına yönelik sunacağı yeniliklerin duyurusu için animasyon karakter..
Rektör Kılıç'tan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç’a Ziyaret
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fa..
Dünya Etnospor Konfederasyonu Genel Başkanı Bilal Erdoğan, Belediye Başkanı Ünver’i Ziyaret Etti
Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Dünya Etnospor Konfederasyonu Genel Başkanı ve Türkiye G..
HACIBEKTAŞ AK PARTİ HEYETİ'NDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Hacıbektaş AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Koçak başkanlığındaki heyet, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür ziy..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI