Bugun...

"ihracat-yapan-belediye-olacagiz/s/keywords/ihracat-yapan-belediye-olacagiz/18/s/keywords/ihracat-yapan-belediye-olacagiz/s/keywords/ihracat-yapan-belediye-olacagiz/18/2/s/keywords/ihracat-yapan-belediye-olacagiz/s/keywords/ihracat-yapan-belediye-olacagiz/18/s/keywords/ihracat-yapan-belediye-olacagiz/s/keywords/ihracat-yapan-belediye-olacagiz/18/2/22" İLE İLGİLİ HABERLER

Avanos Belediye Başkanı İbaş Seçim Çalışmalarına Start Verdi
Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş, seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile start veri..
MHP Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftçi'den Ahde Vefa Ziyareti
Gülşehir ilçesinde görev yapmış geçmiş dönem belediye başkanları, Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir Belediye Başkan Ad..
NEVÜ'de Staj Yapan Öğrencilerle Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Cumhurbaşkanlığı Ulusal Staj Programı kapsamında, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de staj yapan üniversite..
Yolcu Taşımacılığı Yapan Otobüs ve Minibüs Sürücülerine Trafik Denetimi.
Yolcu taşımacılığı yapan otobüs ve minibüs sürücülerine, Trafik Jandarması sivil ekiplerince trafik denetimi uygulandı...
İzinsiz Define Kazısı Yapan Şahıslar Jandarmaya Yakalandı.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler sorumluluk sahasında yaptığı çalışmada; izinsiz kazı yapan şahısları su..
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş’ın 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümü dolayısıyl..
BELEDİYE EKİPLERİ KAR TEMİZLİĞİ VE TUZLAMA ÇALIŞMASI YAPTI
Nevşehir’de etkili olan etkili olan kar yağışı dolayısıyla belediye ekipleri şehir içi yollarda ve yaya kaldırımlarında ..
TFF Nevşehir Belediye Sporun İç Saha Maçlarının Kayseri'de Oynanmasına Karar Verdi
TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’un hafta sonu Çatalca Belediyespor ile oynadığı müsabakanın ard..
BELEDİYE EKİPLERİNDEN GECE EKSİ 13 DERECEDE KAR TEMİZLİĞİ
Nevşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri kar küreme çalışmalarının ardından yol ve kaldırımlarda biriken kar kütleler..
3 Ayrı Otodan Hırsızlık Yapan Şahıslar Yakalandı.
Nevşehir'de meydana gelen 3 farklı hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlatan Emniyet güçleri olayı aydınlatarak şahısl..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI