Bugun...

"ihracat-yapan-belediye-olacagiz/s/keywords/ihracat-yapan-belediye-olacagiz/6/s/keywords/ihracat-yapan-belediye-olacagiz/s/keywords/ihracat-yapan-belediye-olacagiz/6/30/s/keywords/ihracat-yapan-belediye-olacagiz/s/keywords/ihracat-yapan-belediye-olacagiz/6/s/keywords/ihracat-yapan-belediye-olacagiz/s/keywords/ihracat-yapan-belediye-olacagiz/6/30/7" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER; ''KADINLARIMIZ, TOPLUMSAL KALKINMADA VAZGEÇİLMEZ BİR GÜÇ OLUŞTURUYOR''
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, kadınların toplum hayatında daha etkin bir yapıya kavuşmalarının , Türkiye’nin ka..
Yıldız'dan Belediye Personeline Takdir Belgesi
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp'te yoğun geçen kış döneminde vatandaşlara hizmetin en iyi şekilde ulaşmasına ..
Halk Oyunları Ekibi, Birincilik Kupasını Belediye Başkanı Ünver'e Takdim Ettiler.
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Kulüplerarası Halk oyunları yarışmasında iki ayrı kategoride de ..
Hırsızlık Yapan H.G İsimli Şahıs Tutuklandı.
20 Temmuz Mahallesinde “İkamette Hırsızlık” yapan şahıs Emniyet birimlerince yakalanarak gözaltına alındı. ..
Öğrenci Kıyafeti Giyerek Dolandırıcılık Yapan Şahıs Yakalandı.
Manevi duyguları istismar ederek Nevşehir'de Kamu Kurum ve Kuruluşlarından Paraya İhtiyacı Olduğunu ” söyleyerek para to..
Gazeteci-Yazar Karazorlu, Belediye Başkanı Ünver'i Ziyaret Etti
‘Aldırma Gönül Aldırma’, ‘Bir Sürprizim Var’, ’Şakrak –Gizli Görev”, ‘Şakrak Faaliyet Kitabı’ ve’ Dut Ağacı’ gibi anı ve..
Belediye Başkanı Ünver'den Tarihe Işık Tutan Bir Kitap Daha.
Hazırladığı tanıtım videosu ile kendi sesinden Kapadokya bölgesini tanıtan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 1996..
Vali Aktaş ve Belediye Başkanı Ünver, Basın Toplantısı İle Müjdeyi Verdi
Türkiye Radyo Televizyon Kurumu(TRT) tarafından düzenlenecek 39. Uluslararası Çocuk Şenliği bu yıl Nevşehir’de gerçekleş..
Ak Partili Belediye Başkanları; Koordinasyon Toplantısında Buluştu
AK Parti Nevşehir İl Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından, Nevşehir genelinde görev yapan AK Partili Belediye Başkanla..
Nevşehir Belediyesi Hizmet Birim Müdürlerine İlk Yardımcı Eğitimi Veriliyor
Nevşehir Belediyesi hizmet birimlerinin müdürlerine yönelik olarak, İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında İlk Yardımcı Eğit..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI