Bugun...

"il-genel-meclis-baskani-suleyman-ozgun/s/keywords/il-genel-meclis-baskani-suleyman-ozgun/34/s/keywords/il-genel-meclis-baskani-suleyman-ozgun/s/keywords/il-genel-meclis-baskani-suleyman-ozgun/34/59" İLE İLGİLİ HABERLER

Yeni Seçilen İl Genel Meclis Başkanı ve Üyelerinden Ziyaret
31 Mart Mahalli İdareler seçimi sonrasında İl Genel Meclis Üyesi olarak seçilen üyeler ile bu üyeler tarafından Meclis B..
AK PARTİ İL BAŞKANI YANAR, POLİS TEŞKİLATININ 174. KURULUŞ YILINI KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası ned..
TÜRK EĞİTİM SEN İL BAŞKANI URGENÇ; ÖĞRETMENLİK SAYGIN BİR MESLEKTİR.
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Başkanı Tayfur URGENÇ; yazılı basın açıklaması yaptı. Urgenç basın açıklamasında şu ifadelere d..
NGC Başkanı Ekici, Polis Haftası’nı kutladı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri Bayram Ekici, Türk ..
BELEDİYE BAŞKANI RASİM ARI:“TÜRK POLİSİ, HUZURUMUZUN TEMİNATI”
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Türk Polis Teşkilatının toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, halkın can ve ma..
AK PARTİ İL BAŞKANI YANAR AVUKATLAR GÜNÜNÜ KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, “bireylerin hak ve özgürlüklerini kullanabilmesinde avukatlarımıza ..
BELEDİYE BAŞKANI ARI’DAN TÜRKEŞ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Türk siyasi tarihinin en önemli simalarından Alparslan Türkeş’in vefatının 22. Sene..
Ak Parti İlçe Başkanı Çiftçi'den Teşekkür Mesajı.
Adalet ve Kalkınma Partisi Güşehir İlçe Başkanı Erkan Çiftçi, 31 mart pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimlerdeki zaf..
BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ’DAN VEDA ZİYARETİ
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, 31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimler sonucu görevi yeni seçilen yönet..
Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren'den Miraç Kandili Mesajı
Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren'den Kandil mesajı, “Alemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhamm..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI