Bugun...

"iyi-tarim-uygulamalari-egitimi-duzenlendi/iletisim/s/keywords/iyi-tarim-uygulamalari-egitimi-duzenlendi/iletisim/14" İLE İLGİLİ HABERLER

NEHÜ'de ‘İslam ve Kadın’ ile ‘Toplumsal Cinsiyet ve Yansımaları’ Konulu Panel Düzenlendi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ etkinlikleri kapsamında ‘İslam ve Kadın’ ile ‘Top..
Nevşehir Milletvekillerinden Patates Çiftçisine Müjde!
Nevşehir tarımının en önemli ürünlerinden olan patateste fiyat düşüklüğü sebebiyle en son 2012 yılında ihracat için veri..
İngilizce Dil Eğitimine Gençlerin İlgisi Artıyor
Türkiye’nin en önemli kültür turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesinde, her yaş grubundan kişilerin sayısının..
İlkbahar Şap Aşılama Programı Sona Erdi.
Nevşehir'de İl/İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri tarafından yürütülen 2016 yılı Sonbahar Şap Aşılama Program..
Tarım Sigortaları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
Ürgüp İlçesinde tarım sigortaları bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Uçhisar Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi eğitimlerine devam ediyor.
Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği bünyesindeki Uçhisar Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi’nde Uçhisarlı bayanların kişis..
Miraslı Arazisi Olanlar Bu Habere Dikkat
15 Mayıs 2014 tarihinde yayınlanarak yürürlüğe giren "6537 sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanununda Değişiklik ..
Nevşehir Merkez ve İlçeleri'nin Giriş Çıkışları Kontrol Altında.
Polis ve jandarma ekiplerince önleyici kolluk faaliyetleri çerçevesinde, Nevşehir ve ilçelerin giriş çıkış noktaları ile..
Etkileşimli Teknoloji Yoluyla Fiziksel Aktivitenin Yaygınlaştırılarak Bütünsel Gelişimin Sağlanması
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi ile imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde Nevşehir Hacı Bek..
Nevşehir Belediyesi’nden Yangın Güvenlik Eğitimi
Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından, kamu kurum ve kuruluşlarla özel firmaların talepleri doğrultusunda ge..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI