Bugun...

"iyi-tarim-uygulamalari-egitimi-duzenlendi/s/keywords/iyi-tarim-uygulamalari-egitimi-duzenlendi/19/s/keywords/iyi-tarim-uygulamalari-egitimi-duzenlendi/s/keywords/iyi-tarim-uygulamalari-egitimi-duzenlendi/19/14" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir Belediyesi Hizmet Birim Müdürlerine İlk Yardımcı Eğitimi Veriliyor
Nevşehir Belediyesi hizmet birimlerinin müdürlerine yönelik olarak, İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında İlk Yardımcı Eğit..
Kapem Kursiyerlerine Sağlık Eğitimi
Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi(KAPEM) tarafından Kadın Çalışmaları Eğitim Merkezi(KAÇEM)’nde açılan el bec..
İyi Tarım Uygulamaları Eğitimi Düzenlendi
Konya Kapalı Havzası içerisinde yer alan bölgelerin su kalitesinin iyileştirilmesi, tarımsal kaynaklı kirliliğin kontrol..
Gençler, Nevşehir Yöresi Halk Oyunlarını Öğreniyor
Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi´nde düzenlenen halk oyunları eğitiminde, kursiyerlere Nevşehir yör..
NTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI  PARMAKSIZ ve BAŞKAN YARDIMCISI ÖBEKLİ  BAHREYN’DE
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Körfez İşbirliği Konseyi Odaları Federasyonu (FGCCC) tarafından Bahreyn'in ..
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde YEŞİL MASA Uygulaması Başladı
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan "Yeşil Masa" uygulaması; Bakanlıkça verilen hizmetler..
Nevşehir’de Havza Bazında Desteklenecek Ürünler Belirlendi
Nevşehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan YILMAZ, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından çalışmaları yü..
VALİ AKTAŞ VADİ YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI
Nevşehir Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Çat vadisinde sağlıklı yaşam yürüyüşü düzenlendi.
KIRK MISRA VE İYİ Kİ VARSIN KİTAPLARI OKUYUCULARLA BULUŞTU
Sanatçı Yazar Osman Aytekin’in Roza Yayınları arasında Ekim ayında çıkan Kırk Mısra Kırk Desen ile İyi ki Varsın kitapla..
Gülşehir İlçe milli eğitim şube müdürü Fatih TEPESU'ya veda yemeği
İlçe milli eğitim müdürlüğümüz bünyesinde 2 yıldır görev yapmakta olan şube müdürü Fatih TEPESU´nun Tokat´ın Artova ilçe..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI