Bugun...

"kahramanca-sehit-dusen-nevsehirli-hemsehrimiz-jandarma-astsubay-ustcavus/s/keywords/kahramanca-sehit-dusen-nevsehirli-hemsehrimiz-jandarma-astsubay-ustcavus/2" İLE İLGİLİ HABERLER

MİNİK YÜREKLER ÜŞÜMESİN DİYE NEVŞEHİRLİ KADINLAR SEFERBER OLDU
Belediye Başkanı Rasim Arı’nın eşi Melek Arı öncülüğünde başlatılan kampanya ile birlikte, Nevşehirli kadınlar ihtiyaç s..
Avanos'a Şehit Ateşi Düştü
Şanlıurfa / Akçakale / Tekçe Hudut Karakoluna Pkk/Pyd Terör örgütü tarafından atılan havan mermisinin Hudut Karakoluna d..
BAŞKAN ARI, NEVŞEHİRLİ KADINLARLA BİRLİKTE ŞİDDETE ‘DUR’ DEDİ
Nevşehir Belediyesi tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü nedeniyle hazırlanan program büyük il..
 Vali Aktaş eşi ile şehit Polis Memuru Furkan Demir’in kız kardeşinin nişan törenine katıldı.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, şehit Polis Memuru Furkan Demir’in kız kardeşi Elvin Demir’in nişan tö..
NEVŞEHİRLİ KADINLAR ÖRGÜ BEBEK YAPARAK EV EKONOMİLERİNE KATKI SAĞLIYOR
Nevşehir Belediyesi tarafından açılan kursta örgü bebek ve iğne oyası ile takı yapmayı öğrenen kadınlar, yaptıkları yüzl..
NEVŞEHİRLİ ÇOCUKLARI PONY ATLARLA BULUŞTURAN ETKİNLİK
Nevşehirli çocuklar, Nevşehir Belediyesi ve Türkiye Jokey Kulübü’nün birlikte düzenledikleri, ‘Pony Club Şehrinize Geliy..
Şehit-Gazi-Sen Temsilciliğine Develi, Atandı
Şehit ve Gazi sendikası Gülşehir İlçe temsilciliğine Emrah Develi, atandı.
Vali Aktaş ve Eşi, Şehit Onbaşı Mesut Avcı’nın Nevşehir Merkezde ikamet eden ailelerine ziyarette bulundu.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Eşi Songül Aktaş, 2003 yılında İstanbul İl Jandarma Komutanlığında görevli iken şehit ol..
YABANCI GENÇLER NEVŞEHİRLİ ÇOCUKLAR İÇİN GÖNÜLLÜ OLUP PARK YAPIMINDA ÇALIŞTI
Düğnyanın farklı ülkelerinden Türkiye’ye gelerek UNESCO tarafından desteklenen gönüllü çalışma programına katılan gençle..
ŞEHİT MEZARLARI ZİYARET EDİLDİ
15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yıldönümü ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle şehit mezarları ziya..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI