Bugun...

"kapadokya-da-birsen-tezer-ruzgari-esecek/s/keywords/kapadokya-da-birsen-tezer-ruzgari-esecek/22/s/keywords/kapadokya-da-birsen-tezer-ruzgari-esecek/s/keywords/kapadokya-da-birsen-tezer-ruzgari-esecek/22/17" İLE İLGİLİ HABERLER

Kapadokya Üniversitesinde ‘Kapadokya ve Koruma’ Konuşuldu
Kapadokya’nın korunması amacıyla yaptığı titiz ve başarılı çalışmalarıyla tanınan Restoratör Mimar Aslı Özbay, Kapadokya..
Mülakatlarda Başarının Sırları Kapadokya Üniversitesinde Anlatıldı
Kapadokya Üniversitesi, öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği “İş Mülakatlarında Başarının Sırları” başlıklı söyleşid..
Kapadokya Üniversitesi Uluslararası İşbirliklerini Artırıyor
Kapadokya Üniversitesi, Almanya ve Belçika’da görev yapan Türk konsolosları makamında ziyaret ederken, Yunus Emre Enstit..
KAPADOKYA, TRAVEL İZMİR TURİZM FUARININ EN GÖZDESİ OLDU
Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve Türkiye Seyahat Acenteleri ..
Kapadokya LÖSEV’in Yanında
Kapadokya Üniversitesinin Lösemili Çocuklar haftası dolayısıyla düzenlediği farkındalık etkinlikleri kapsamında sıcak ha..
Kapadokya Teknopark ile TSÜAB Tohum Sertifikasyon A.Ş. Arasında Ön Protokol İmzalandı
Tohum Sanayici ve Üreticileri Alt Birliği TSÜAB tarafından kurulacak olan ilk özel yetkili akredite “Bitki Sağlığı Teşhi..
Kapadokya Üniversitesinde ‘Hayallere Ulaşma’ Söyleşisi Gerçekleştirildi
Kişisel gelişim ile ilgili yazdığı kitap ve verdiği konferanslarla adından sıkça söz ettiren Yazar Barış Müstecaplıoğlu’..
Kapadokya Üniversitesinden Nevşehir’e Önemli Bir Çağrı Var
Kapadokya Üniversitesi öğrencileri Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla farkındalık yaratmak için derslere maskeyle gir..
KAPADOKYA TURİZM BÖLGESİ ALTYAPI HİZMET BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) Toplantısı, Vali Aktaş başkanlığında, Valilik toplantı salonun..
Kapadokya Teknopark’tan Lise Öğrencilerine Yönelik Ücretsiz Kodlama Eğitimi
Kapadokya Teknopark yine Nevşehir’de bir ilke imza atıyor.
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI