Bugun...

"kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/1/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/1/23/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/1/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/1/23/16" İLE İLGİLİ HABERLER

Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergisi Açıldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca geleneksel olarak düzenlenen "Tarım ve İnsan" konulu 7. fotoğraf yarışmasında der..
Kaptid, Ankara'daki Saldırıyı Kınadı.
Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği - KAPTİD Ankara- Kızılay'da meydana gelen , Terör saldırısını Kınad..
Kapadokya Kültür ve Turizm Çalıştayı Düzenlendi.
Türkiye´nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya´da turizmde yaşanan sorunları çözmek için "Kültür ve Tur..
Başkan Karaaslan, ITB Berlin Turizm Fuarı’nda
Dünyanın en önemli turizm organizasyonlarından 9-13 Mart Almanya Berlin’de gerçekleşmeye başlayan ITB Berlin Fuarı'na Ka..
İngilizce Dil Eğitimine Gençlerin İlgisi Artıyor
Türkiye’nin en önemli kültür turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesinde, her yaş grubundan kişilerin sayısının..
Dünya Kadınlar Günü Kutlandı
8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde Nevşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu’nun k..
Dünya Kadınlar Günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde Kutlanacak.
Nevşehir Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 8 Mart Salı günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’n..
İşbaşı Eğitim Kursları‏ ile Kursa Katılanlara Sertifika Verilcek.
Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün "Avanos'ta faaliyet gösteren Suhan Kapadokya Otel'de, Bakanlıkça, önbüro, kat ..
Ürgüp Turem’den Kaptid’e Teşekkür Ziyareti
Geçtiğimiz dönemde Ürgüp Özdemir Baykal Turizm Eğitim Merkezi (TUREM) ve Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler De..
Nevşehir Devlet Hastanesi Radyoloji Teknisyeni'nin Gurur Günü
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Nevşehir Devlet Hastanesinde Görüntüleme biriminde Röntgen ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI