Bugun...

"kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/1/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/1/8/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/1/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/1/8/10" İLE İLGİLİ HABERLER

NTSO’nun AB Projesi SEQUEL'in 4. Toplantısı İspanya’da Yapıldı
Nevşehir Ticaret Sanayi Odası koordinatörlüğünde yürütülen Türkiye’den Nevşehir Üniversitesi ve Kapadokya Gelişim Derneğ..
ÜNVER: “Kültür Turizmini Kongre Turizmi ile Taçlandırabiliriz”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, sahip olduğu birikimleri ile sadece Türkiye’de değil, dünya turizminde ciddi pota..
Davranış Bilimleri Uzmanı- Yazar Aşkım Kapışmak Ürgüp'te
Ürgüp Belediyesi ve KAPTİD, Kapadokya Meslek Yüksekokulu, Birge Turizm A.Ş ve Kayakapı işbirliği ile Aşkım Kapışmak ilet..
NEVŞEHİR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ KALİTE KONGRESİNE
Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü, “6. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi”ne katılarak, Kapadokya ile Nevşe..
Nevşehir-Kapadokya Kültür ve Turizm Çalıştayı Düzenlendi.
Nevşehir’in Uçhisar beldesinde bir otelde düzenlenen Kapadokya bölgesinin kültür ve turizm potansiyelleri, sektörün soru..
TGF ÜYESİ GAZETECİLER KAPADOKYA’YA HAYRAN KALDI
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığının ev sahipliğinde düzenlenen 50. Başkanlar Konseyi toplantısı ve etkinlikleri ..
Dünya Serbest Dalış Şampiyonu Kapadokya’ ya Hayran Kaldı
Milli sporcumuz dünya serbest dalış şampiyonu ve rekortmeni Şahika ERCÜMEN, Kazakistan Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsol..
TURİZM BAKANI KAPADOKYA STANDINI ZİYARET ETTİ
Dünya'nın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen ve kapılarını dün Madrid'de açan FITUR Turizm fuarı tüm hızıyla ..
KAPADOKYA FITUR'DA!
İspanya'nın Başkenti Madrid'de düzenlenen FITUR Turizm Fuarı bugün kapılarını profesyonel ziyaretçilere açtı ve resmen b..
KAPADOKYA KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ’NDE 229  ETKİNLİK YAPILDI
Nevşehir Belediyesi tarafından 2006 yılında kültürel ve sanat alanında etkin hizmetlerin yürütülmesi amacıyla hizmete k..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI