Bugun...

"kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/2/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/2/17/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/2/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/2/17/22" İLE İLGİLİ HABERLER

Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali’nde 3 Ayrı Konserde Onbinlerce Kişi Doyasıya Eğlendi
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca düzenlenen Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali’nde dün (11 Ağustos) akşam Göreme, Ür..
KAPADOKYA SİFED: Finansmana erişim kapandı, EYT maliyetleri zorlamaya başladı
TÜRKONFED tarafından KAPADOKYASİFED’in de katılımı ile yapılan “Finansmana Erişim Anketi”nin ikinci çeyrek sonuçları açı..
Türk dünyasında şölen başlıyor
8. Türk Dünyası Belgesel Film Festivali için film müracaatları başladı.
“Elif ve Arkadaşları: Kapadokya” Filmi Nevşehir’de Depremzede Çocuklarla Buluştu
Nevşehir İl Protokolü ve Nevşehir’de misafir edilen depremzede çocuklar, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Nevşehir Valiliği v..
AHİKA Tarafından Ücretsiz Online Çizgi Film Eğitimi
2022-2023 Genç İstihdamı Teması kapsamında Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından çizgi film sanatını meslek edinmek isteyen ..
‘Kapadokya Mirası Tarihi ve Kültürel Bellek Dergisi’ Yayın Hayatına Başladı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İhtisaslaşma Koordinatörlüğü tarafından ‘Kapadokya Mirası Tarihi ve Kültür..
Rus Sosyal Medya Fenomenleri Kapadokya’da
Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) ve Türk Hava Yolları (THY) işbirliğinde Kapadokya’da ağırlanan Rus sosyal medya fenomenle..
Kapadokya’nın ilk Dil ve Konuşma Terapisi Ünitesi açıldı
Kapadokya Üniversitesi bünyesinde bölge halkına hizmet verecek Dil ve Konuşma Terapisi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Üni..
NEVÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü’nün Düzenlediği 'Kapadokya 5. IMSMATEC 2022' Sona Erdi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü ta..
OTEL YÖNETİCİLERİ KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK İÇİN BULUŞTU
GSTC'nin 2021 yılından beri kurumsal üyesi olan ve GSTC ile imzaladığı iş birliği protokolü çerçevesinde, Türkiye'de GST..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI