Bugun...

"kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/20/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/20/17/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/20/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/20/17/19" İLE İLGİLİ HABERLER

Forum Kapadokya’da X-Box Turnuvası’na Davetlisiniz
Nevşehir'in alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kapadokya, Babalar Günü’nde X-Box Turnuvası düzenliyor. Bimeks işbirliği ..
Forum Kapadokya, Nevşehir Belediyesi’nin İftar Çadırına Ev Sahipliği Yaptı
Nevşehir'in alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kapadokya, 13 Haziran Pazartesi günü Nevşehir Belediyesi'nin kurduğu ifta..
KAPEM’de, 33. Dönem Eğitimleri Başladı.
Nevşehir’de örgün eğitim alanında kurumsallaşan Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) ‘de, 33. dönem eğit..
Forum Kapadokya’da Özel Ramazan Festivali
Forum Kapadokya, 11 ayın sultanı ramazan ayı boyunca düzenlediği keyifli etkinliklere herkesi davet ediyor. Üstelik Fo..
6. KAPADOKYA SPOR ŞENLİKLERİ HEYECANI SONA ERDİ
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 01 Mayıs Çarşamba günü Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda baş..
SEOUL ve BEIJING’de KAPADOKYA ATAĞI!
Türkiye’nin bir çok yöresinde olduğu gibi bu yıl turizm, maalesef Dünya’da eşi benzeri olmayan Kapadokya bölgemizde de t..
Koca : ‘Atatürk’ün Samsun’a çıkması milletimizin kaderimizi değiştirdi’
Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çık..
ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ KAZIM AY TÖRENLE UĞURLANDI
Ağrı dağı bölgesine intikal sırasında kayalıklardan düşerek ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastane de şehit düşen Aksa..
Mathmatics And Science For Life ( Mascıl) Çalıştayı Nevşehir’de Yapıldı
“Mathmatics and Science for Life” ´´Yaşam için Fen ve Matematik ´´adlı projenin Kapadokya çalıştayı Nevşehir Hüseyin Av..
Forum Kapadokya’da ‘Bizden Size Kitap’ Etkinliği Yapılacak.
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) ile Forum Kapadokya yönetimi işbirliğiyle Form Kapadokya’da ‘Bizden Size Kitap’ etki..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI