Bugun...

"kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/21/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/21/4/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/21/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/21/4/23" İLE İLGİLİ HABERLER

Kapadokya Üniversitesinde ‘Hayallere Ulaşma’ Söyleşisi Gerçekleştirildi
Kişisel gelişim ile ilgili yazdığı kitap ve verdiği konferanslarla adından sıkça söz ettiren Yazar Barış Müstecaplıoğlu’..
Kapadokya Üniversitesinden Nevşehir’e Önemli Bir Çağrı Var
Kapadokya Üniversitesi öğrencileri Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla farkındalık yaratmak için derslere maskeyle gir..
KAPADOKYA TURİZM BÖLGESİ ALTYAPI HİZMET BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) Toplantısı, Vali Aktaş başkanlığında, Valilik toplantı salonun..
Kapadokya Teknopark’tan Lise Öğrencilerine Yönelik Ücretsiz Kodlama Eğitimi
Kapadokya Teknopark yine Nevşehir’de bir ilke imza atıyor.
Kapadokya Teknopark, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesinde
Türkiye'nin en başarılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri (TGB), Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 6..
Kapadokya Üniversitesi Rektörü Karasar’dan NEVÜ Rektörü Bağlı’ya Ziyaret
Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. ..
Yargıtay Heyeti Kapadokya Bölgesini Gezdi.
Yargıtay Başkanlığının 150. yıl etkinlikleri kapsamında Nevşehir’de bir dizi gezi ve incelemelere katılmak üzere Yargıta..
Şubat Ayında Kapadokya Havalimanı'nda 19,730 Yolcuya Hizmet Verildi.
DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan 2018 yılı Şubat Ayı Havalimanı İstatistiklerine göre; Şubat ayında Kapadokya H..
Kapadokya Sanayii ve iş Dünyası Federasyonu Dernekleri Buluştu.
Kapadokya Sanayii ve iş Dünyası Federasyonu Dernekleri bir araya gelerek Mustafa Paşa Kapadokya Sanat Müzesi KSMD dernek..
Kapadokya Üniversitesi; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliklerii Programı
Kapadokya Üniversitesi; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliklerii Program etkinlikleri.
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI