Bugun...

"kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/23/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/23/4/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/23/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/s/keywords/kapadokya-film-festivali-nin-logosu-belirlendi/23/4/23" İLE İLGİLİ HABERLER

Kapadokya Üniversitesi ‘Öncülere Vefa Projesi’ Kapsamında Fuat Sezgin Dersliği Açtı
Kapadokya Üniversitesi, yerleşkelerinde tarihte iz bırakan aydınların isim ve fikirlerini yaşatmak amacıyla başlattığı ç..
Kapadokya Üniversitesi ‘Öncülere Vefa Projesi’ Kapsamında Cemil Meriç Dersliği Açtı
Kapadokya Üniversitesi, yerleşkelerinde tarihte iz bırakan aydınların isim ve fikirlerini yaşatmak amacıyla bir çalışmay..
Ocak Ayında Kapadokya Havalimanı'nda 27,826 Yolcuya Hizmet Verildi
DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan 2019 yılı Ocak ayı havalimanı istatistiklerine göre; ocak ayında Kapadokya Hav..
5.Cappadox Festivali 2020 Yılında Gerçekleşecek
Pozitif Grubu İdari İşler Direktörü Canan Zehir, Cappadox 5. Edisyonu 2020 Yılında Gerçekleşeceğini bildirirken “İlki 20..
Kapadokya Üniversitesinde ‘Kapadokya ve Koruma’ Konuşuldu
Kapadokya’nın korunması amacıyla yaptığı titiz ve başarılı çalışmalarıyla tanınan Restoratör Mimar Aslı Özbay, Kapadokya..
Mülakatlarda Başarının Sırları Kapadokya Üniversitesinde Anlatıldı
Kapadokya Üniversitesi, öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği “İş Mülakatlarında Başarının Sırları” başlıklı söyleşid..
Kapadokya Üniversitesi Uluslararası İşbirliklerini Artırıyor
Kapadokya Üniversitesi, Almanya ve Belçika’da görev yapan Türk konsolosları makamında ziyaret ederken, Yunus Emre Enstit..
KAPADOKYA, TRAVEL İZMİR TURİZM FUARININ EN GÖZDESİ OLDU
Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve Türkiye Seyahat Acenteleri ..
Kapadokya LÖSEV’in Yanında
Kapadokya Üniversitesinin Lösemili Çocuklar haftası dolayısıyla düzenlediği farkındalık etkinlikleri kapsamında sıcak ha..
Kapadokya Teknopark ile TSÜAB Tohum Sertifikasyon A.Ş. Arasında Ön Protokol İmzalandı
Tohum Sanayici ve Üreticileri Alt Birliği TSÜAB tarafından kurulacak olan ilk özel yetkili akredite “Bitki Sağlığı Teşhi..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI