Bugun...

"kapadokya-kaplanlari-omer-halisdemir-in-kabrine-kosuyor/s/keywords/kapadokya-kaplanlari-omer-halisdemir-in-kabrine-kosuyor/16/s/keywords/kapadokya-kaplanlari-omer-halisdemir-in-kabrine-kosuyor/s/keywords/kapadokya-kaplanlari-omer-halisdemir-in-kabrine-kosuyor/16/11" İLE İLGİLİ HABERLER

Kapadokya’nın Geleceği Ünlü İsimlerle Bezirhane’de Konuşuldu
Bezirhane Buluşmaları kapsamında Nevşehir’e gelen ünlü arkeolog Nezih Başgelen ve Şehir Plancısı Faruk Göksu, “Korurken ..
Kapadokya Üniversitesi Öğrencilerine Yurtdışı Eğitim Semineri Verildi
Alman Akademik Değişim Servisi (DAAD) yetkilileri Kapadokya Üniversitesi öğrencilerine “Almanya’da Yükseköğrenim, Araştı..
Ünlü Felsefeci Teoman Duralı’dan Kapadokya Üniversitesi Öğrencilerine Seminer
Türk felsefeci, akademisyen ve yazar Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı, Kapadokya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yöneti..
NEVÜ ve Kapadokya Teknopark Tarafından Prof. Dr. Fuat Sezgin Atölyesi Kuruluyor
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi(NEVÜ) ve Kapadokya Teknopark işbirliği ile “Prof. Dr. Fuat Sezgin Prototip Atöly..
Kapadokya Üniversitesi NGAP Türkiye Toplantısına Katıldı
Kapadokya Üniversitesi, ICAO’nun Yeni Nesil Havacılık Profesyonelleri Girişimi (NGAP) çerçevesinde düzenlenen NGAP Türki..
ŞUBAT AYINDA KAPADOKYA HAVALİMANI’NDA 25.715 YOLCUYA HİZMET VERİLDİ…
DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan 2019 yılı Şubat ayı havalimanı istatistiklerine göre; Şubat ayında Kapadokya H..
Kapadokya Üniversitesi Mersin’de Temaslarda Bulundu
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Mersin’e giden Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, hem üniver..
Kapadokya Teknopark’tan ''Bir Fikrim Var'' Adlı Girişimcilik Eğitimi
Kapadokya Teknopark tarafından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi akademisyenlerine, öğrencilerine ve girişimcilere ..
Kapadokya İrfan Kulübü’nden Yemen Yararına Kermes: “Ah O Yemen’dir!”
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kapadokya İrfan Kulübü öğrencileri “Ah O Yemen’dir!” sloganıyla Yemen yararına ke..
Kapadokya Üniversitesinden MEB Öğretmenlerine Kodlama Eğitimi
Kapadokya Üniversitesi ile Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü'nün iş birliği sonucunda hayata geçirilen proje kapsamında ma..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI