Bugun...

"kapadokya-universitesi-turkak-denetimlerini-basariyla-tamamladi/s/keywords/kapadokya-universitesi-turkak-denetimlerini-basariyla-tamamladi/22/s/keywords/kapadokya-universitesi-turkak-denetimlerini-basariyla-tamamladi/s/keywords/kapadokya-universitesi-turkak-denetimlerini-basariyla-tamamladi/22/5" İLE İLGİLİ HABERLER

 FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Nevşehir Üniversitesi'nde 27 Kişi Görevden Uzaklaştırıldı.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi bünyesinde yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görevden uzaklaştırılanlar..
Nevşehir'de 35 STK, Darbe Girişimini Lanetledi.
Nevşehir’de, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) ve Kapadokya Genç İşadamları Derneğinin (GİAD) öncülük ettiği ve 35 siv..
ŞEHİT POLİS MEMURU SALİH AKSU TÖRENLE UĞURLANDI
Diyarbakır'da terör örgütü PKK'nın hücre evine yapılan baskında çıkan silahlı çatışmada şehit düşen Aksaraylı polis memu..
Rektör Kılıç: Gücünü Millet İradesinden ve Yasalardan Almayan Tüm Oluşumlara Karşıyız
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, milli iradeye, devletin ve milletin bölünmez bütün..
Başkanlardan Rektör Kılıç’a Teşekkür Ziyareti
Avanos Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kemal Çelik ile Avanos Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı M..
KAPADOKYA KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ’NDE 236 ETKİNLİK YAPILDI
Nevşehir Belediyesi tarafından 2006 yılında hizmete kazandırılan Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi 2015-2016 etkinlik ta..
KAPADOKYA KAN AĞLIYOR!
Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler ''KAPADOKYA KAN AĞLI..
Forum Kapadokya’da X-Box Turnuvası’na Davetlisiniz
Nevşehir'in alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kapadokya, Babalar Günü’nde X-Box Turnuvası düzenliyor. Bimeks işbirliği ..
Forum Kapadokya, Nevşehir Belediyesi’nin İftar Çadırına Ev Sahipliği Yaptı
Nevşehir'in alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kapadokya, 13 Haziran Pazartesi günü Nevşehir Belediyesi'nin kurduğu ifta..
Prof. Dr. ÖZGENER NEHÜ Rektörlüğüne Aday Olduğunu Açıkladı.
Prof. Dr. Şevki ÖZGENER Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğüne Aday Olduğunu Açıkladı.
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI