Bugun...

"kapadokya-universitesi-turkak-denetimlerini-basariyla-tamamladi/s/keywords/kapadokya-universitesi-turkak-denetimlerini-basariyla-tamamladi/24/s/keywords/kapadokya-universitesi-turkak-denetimlerini-basariyla-tamamladi/s/keywords/kapadokya-universitesi-turkak-denetimlerini-basariyla-tamamladi/24/18" İLE İLGİLİ HABERLER

Davranış Bilimleri Uzmanı- Yazar Aşkım Kapışmak Ürgüp'te
Ürgüp Belediyesi ve KAPTİD, Kapadokya Meslek Yüksekokulu, Birge Turizm A.Ş ve Kayakapı işbirliği ile Aşkım Kapışmak ilet..
NEVŞEHİR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ KALİTE KONGRESİNE
Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü, “6. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi”ne katılarak, Kapadokya ile Nevşe..
Nevşehir-Kapadokya Kültür ve Turizm Çalıştayı Düzenlendi.
Nevşehir’in Uçhisar beldesinde bir otelde düzenlenen Kapadokya bölgesinin kültür ve turizm potansiyelleri, sektörün soru..
TGF ÜYESİ GAZETECİLER KAPADOKYA’YA HAYRAN KALDI
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığının ev sahipliğinde düzenlenen 50. Başkanlar Konseyi toplantısı ve etkinlikleri ..
Nevşehir Üniversitesi; USET Altına Doymuyor
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 14. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Yarışmasında 7 altın ve 2 bronz madalya..
Nevşehir Üniversitesi, Sağlık İçin Pedal Çevirecek
‘Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı’ kapsamında Nevşehir Hacıbektaş Üniversitesi'ne 30 Bisiklet hediy..
Dünya Serbest Dalış Şampiyonu Kapadokya’ ya Hayran Kaldı
Milli sporcumuz dünya serbest dalış şampiyonu ve rekortmeni Şahika ERCÜMEN, Kazakistan Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsol..
TURİZM BAKANI KAPADOKYA STANDINI ZİYARET ETTİ
Dünya'nın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen ve kapılarını dün Madrid'de açan FITUR Turizm fuarı tüm hızıyla ..
NEVŞEHİR BELEDİYESİ   ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ  DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin denetim ve kontrol çalışmaları, 2015 yılında da bir önceki yıla oranla ..
KAPADOKYA FITUR'DA!
İspanya'nın Başkenti Madrid'de düzenlenen FITUR Turizm Fuarı bugün kapılarını profesyonel ziyaretçilere açtı ve resmen b..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI