Bugun...

"kapadokya-universitesi-uluslararasi-isbirliklerini-artiriyor/s/keywords/kapadokya-universitesi-uluslararasi-isbirliklerini-artiriyor/4/s/keywords/kapadokya-universitesi-uluslararasi-isbirliklerini-artiriyor/s/keywords/kapadokya-universitesi-uluslararasi-isbirliklerini-artiriyor/4/15" İLE İLGİLİ HABERLER

Rektör Kılıç'tan Genel Sekreter Mustafa Eldivan’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa E..
Şehit Astsubay Selçuk Karabakla Derinkuyuda Son Yolculuğuna Uğurlanacak.
Mardin Nusaybin ilçesi'nde terörist unsurlar ile Güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışmada Şehit olan Derinkuyulu Asts..
Kapadokya İl Özel İdareler ve Belediyeler Birliği Toplantısı Yapıldı.
Kapadokya İl Özel İdareleri ve Belediyeler Birliği Meclis toplantısı Vali Mehmet CEYLAN başkanlığında Valilik toplantı s..
Şehit Aileleri Yararına Ebru Sergisi Açıldı.
Ebru Sanatçısı Nurcan ERTAN’ın eserlerinin yer aldığı 20 tablo, 6 ebrulu kıyafet ve 15 ebrulu fulardan oluşan sergi Foru..
Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Karakaya’dan Rektör Kılıç’a Ziyaret
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini ziyaret etti...
Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergisi Açıldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca geleneksel olarak düzenlenen "Tarım ve İnsan" konulu 7. fotoğraf yarışmasında der..
Acının Gözünden Bir Damla Kanlı Yaş: Azerbaycan Katliamları
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Türk Dünyası Kültür Topluluğu tarafından..
Prof. Dr. Filiz Kılıç, ‘Muhabbet Gecesi’nde
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Semerkand İlim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Nevşe..
İlahiyat Fakültesi Öğrencileri'nden 100. Yıl Ortaokulu´nda Eğitim Etkinliği
Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri 100.Yıl Ortaokulu´na ziyarette bulunarak 5. sınıf öğrenci..
Prof. Dr. Filiz Kılıç’tan 18 Mart Çanakkale Zaferi Haftası ve Şehitler Günü Mesajı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç 18 Mart Çanakkale Zaferi Haftası ve Şehitler Günü n..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI