Bugun...

"kapem-cesitli-branslarda-ucretsiz-online-egitim-veriyor/reklam/s/keywords/kapem-cesitli-branslarda-ucretsiz-online-egitim-veriyor/reklam/15/s/keywords/kapem-cesitli-branslarda-ucretsiz-online-egitim-veriyor/reklam/s/keywords/kapem-cesitli-branslarda-ucretsiz-online-egitim-veriyor/reklam/15/21" İLE İLGİLİ HABERLER

Kadınlara Obezite ile Mücadele Konusunda Eğitim
Nevşehir Kadın Çalışmaları Eğitim Merkezi(KAÇEM)’nde çeşitli branşlarda açılan kurslara devam eden kadınlara Toplum Sağl..
 Milletvekili AÇIKGÖZ'den  2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Mesajı
2016-2017 eğitim öğretim yılı 2. döneminin başladığı 06.02.2017 tarihinde AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık ..
Çeşitli Suçlardan Aranan 23 Kişi Yakalanarak Adalete teslim edildi.
Nevşehir İl Merkezi ve İlçelerinde Emniyet Müdürlüğüne bağlı 107 Personel ve 35 ekiple “Aranan Şahısların Yakalanmasın..
Sokak Köpekleri İçin Çeşitli Merkezlere Beslenme Odakları Yerleştiriliyor
Nevşehir’de kar yağışı ile birlikte yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak köpekleri için farklı merkezlere beslenme odakla..
Nevşehir'de İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Yapıldı.
İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulları Toplantısı Vali AKTAŞ başkanlığında kurul üyelerinin katılımı ile valilik toplan..
Uçhisar Belediyesi'nde hizmet içi eğitim tamamlandı.
2016 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında planlanan, Uçhisar Belediyesi ve Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından ortaklaşa..
Milletvekili AÇIKGÖZ'den 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Yarı Yıl Mesajı
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ' ün 2016-2017 eğitim öğretim yılı yarı ..
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceylan, Rehber Öğretmenleri Denetledi.
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, hafta boyunca rehber öğretmenleri ziyaret ederek denetlemeler yaptı...
KAPEM ‘de, 11 Yılda 13 BİN 185 Kişi Eğitimlere Katıldı.
Nevşehir’de örgün ve mesleki anlamdaki eğitimin en önemli kurumlarından biri haline gelen Nevşehir Belediyesi Kapadokya ..
70. Verem Eğitimi ve Propaganda Haftasıyla İlgili Eğitim
Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Tüberküloz Daire Başkanlığı’nın Halk Sağlığı Müdürlüğümüze göndermiş olduğu 18.11.2016 tarih..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI