Bugun...

"kapem-cesitli-branslarda-ucretsiz-online-egitim-veriyor/s/keywords/kapem-cesitli-branslarda-ucretsiz-online-egitim-veriyor/11/images/genel/reklam" İLE İLGİLİ HABERLER

TÜRK EĞİTİM SEN; İLKSAN GÜNDEMİ İLE ÇEVRİMİÇİ TOPLANTI YAPTI.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi, İl-ilçe yönetim kurulları, İlksan adayları, okul temsilcilerinin katılımı ile İlksan bi..
Rektör Aktekin, Eğitim Fakültesini Ziyaret Etti
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, NEVÜ Eğitim Fakültesini ziyaret ederek in..
Avanos Belediyesi’nin E- Belediye hizmetlerinden online fatura ödeme sistemi hizmete başladı.
E-belediye uygulaması ile vatandaşlar, ev veya işyerlerinden internet aracılığı ile diledikleri saatte su faturalarını, ..
AFAD, Çeşitli İşletmelerin Personellerine Eğitim Düzenlemeye Devam Ediyor.
2021 yılı “Türkiye Afet Eğitim Yılı” olarak belirlenmesi sebebiyle bu kapsamda Nevşehir İl AFAD Müdürlüğü eğitmenlerince..
Daha Yeşil Bir Kampüs İçin Orman Genel Müdürlüğü ile NEVÜ Arasında Ağaçlandırma Protokolü İmzalandı
Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörlüğü arasında NEVÜ Kampüsünün ağaçla..
Rektör Aktekin “Eğitim Süreçlerine Vizyoner Bakış ve Tecrübe Paylaşımı” Üzerine Konuştu
Nevşehir Merkez Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından çevrimiçi olarak düzenlenen “Erbabından Dinliy..
Hacıbektaş MYO ve Hacıbektaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Hacıbektaş Meslek Yüksekokulu (MYO) ve Nevşehir Hacıbektaş İlçe Milli Eğit..
OTOPARK ÜCRETLERİNDE ONLİNE ÖDEME KOLAYLIĞI
Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş tarafından işletmesi gerçekleştirilen açık otoparkları kullanan araç sürücüleri p..
Vali Becel, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Mülki İdare Amirleri Eğitim Seminerine Katıldı.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun katılımları ile gerçekleştirilen Kadına Yö..
Rektör Aktekin “Pandemi Sürecinde Eğitim ve Okulları Yeniden Düşünmek” Üzerine Konuşacak
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Youtube üzerinden canlı yayınlanacak olan..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI