Bugun...

"kaya-dan-unver-e/s/keywords/kaya-dan-unver-e/11/s/keywords/kaya-dan-unver-e/s/keywords/kaya-dan-unver-e/11/1" İLE İLGİLİ HABERLER

BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER , OYUNU KULLANDI
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için gerçekleştirilen Referandum için oyunu Güze..
ÜNVER, TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ NEVŞEHİR ŞUBE YÖNETİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türkiye Sakatlar Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ekrem Altıntaş ve yönetim kurulu ü..
GİZLİGİDER VE ÜNVER ESNAF VE SANATKARLARLA BİR ARAYA GELDİ
AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, esnaf ve sanatkarlarla bir ..
ÜNVER MİLLETVEKİLLERİYLE SİVİL TOPLUM TEMSİLCİLERİNİ ZİYARET
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgü..
BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER, MİLLETVEKİLLERİYLE PAZAR ESNAFI VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk ile birlikte P..
Başkan Ünver; “Türkiye Çok Büyük İmtihanın Eşiğinde”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türk Milleti’nin istikrarı ve çocuklarımızın istikbâli için, 16 Nisan’da yapılaca..
NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER; ''KADINLARIMIZ, TOPLUMSAL KALKINMADA VAZGEÇİLMEZ BİR GÜÇ OLUŞTURUYOR''
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, kadınların toplum hayatında daha etkin bir yapıya kavuşmalarının , Türkiye’nin ka..
Kayseri Orman Bölge Müdür Yardımcısı Yörükoğlu, Ünver’i Makamında Ziyaret Etti.
Kayseri Orman Bölge Müdür Yardımcısı Halil Yörükoğlu, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek b..
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya'dan Ünver'e Teşekkür.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e,10-12 Şu..
Halk Oyunları Ekibi, Birincilik Kupasını Belediye Başkanı Ünver'e Takdim Ettiler.
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Kulüplerarası Halk oyunları yarışmasında iki ayrı kategoride de ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI