Bugun...

"kayip-cuzdan-sahibine-teslim-edildi/iletisim/s/keywords/kayip-cuzdan-sahibine-teslim-edildi/iletisim/4/s/keywords/kayip-cuzdan-sahibine-teslim-edildi/iletisim/s/keywords/kayip-cuzdan-sahibine-teslim-edildi/iletisim/4/1" İLE İLGİLİ HABERLER

Yabancı Uyruklu 1 kişi Sınır dışı Edildi
25-31 Ocak 2021 tarihleri arasında Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan ..
NEVŞEHİR ‘2021 AVRUPA SPOR KENTİ’ İLAN EDİLDİ
Nevşehir Belediyesi’nin Avrupa Başkentleri ve Spor Şehirleri Federasyonu’na (ACES Europe) yaptığı adaylık başvurusu sonu..
Rektör Aktekin “Engelsiz Üniversite Bayrakları”nı Teslim Etti
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Yükseköğretim Kurulu Başkanı (YÖK) Prof. ..
“Alevi-Bektaşi Ritüeli Semah’ın Güncel Durumu” Çevrimiçi Olarak NEVÜ’de İstişare Edildi
Alevi-Bektaşi Ritüeli Semah’ın UNESCO İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası Temsilî Listesine Kaydının 10. Yılı vesil..
Nevşehir'de 5 Koronavirüs Vakası Tesbit Edildi.
02,07,2020 Tarihli açıklanan Koronavirüs rakamlarına göre Nevşehir'de 5 kişiye daha Koronavirüs teşhisi konuldu...
LGS SINAVI İÇİN OKULLAR DEZENFEKTE EDİLDİ
Nevşehir Belediyesi; hafta sonu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) sınavlarının gerçekleşeceği okullarda dezenfe..
Avanos’ta Taksi Durakları Dezenfekte Edildi.
İçişleri Bakanlığı'nın yeni yayınladığı hijyen tedbirleri kapsamında Avanos’taki taksi durakları Avanos Belediyesi ekipl..
İLETİŞİM BAŞKANLIĞI, THE NEW YORK TIMES’IN TÜRKİYE HATASINI DÜZELTTİRDİ
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye’yi her fırsatta karalayan ve son olarak koronavirüs salgınıyla mücadelede baş..
HAFTA SONU KURULACAK OLAN PAZAR ÖNCESİNDE KAPALI PAZAR YERİ DEZENFEKTE EDİLDİ
Nevşehir’de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında, hafta sonu kurulacak olan Pazar öncesinde kapalı paza..
Ürgüp'te Çocuk Parkları Dezenfekte Edildi
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'ün talimatıyla Ürgüp'ün dört bir yanında korona virüs ile mücadele ve tedbir çalışm..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI