Bugun...

"kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/rss/s/keywords/kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/rss/60/s/keywords/kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/rss/s/keywords/kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/rss/60/25" İLE İLGİLİ HABERLER

AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Peygamber Efendimizin yaşayışı, hadisi şerifleri ve O’nun sünnetleri sayesinde ..
Vatanına Bayrağına Sahip Çıkan Aziz Türk Milletini TÜRK LİRASI’na Sahip Çıkmaya Davet Ediyoruz.
Nevşehir Gazeteciler Cemiyet NGC Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ekici, Türk Lirasının döviz karşısında değer kaybetmesi n..
ÖZEL İNSANLARDAN , TİYATRO GÖSTERİSİ VE MÜZİK ŞÖLENİ
Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nde eğitime katılan 18 yaş ve üzeri Özel İnsanlar, 3 Aralık 2016 Cumart..
"Gençlerden Ecdada Mektup Yarışması" 3. Yılında 15 Temmuz Şehitlerine mektup yarışmasıyla devam ediyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı Etkinlikler ve Sosyal Faaliyetler Daire Başkanlığı..
GÜLŞEHİR'DE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI.
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programı Belinay Düğün Salon..
Nevşehir’de Havza Bazında Desteklenecek Ürünler Belirlendi
Nevşehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan YILMAZ, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından çalışmaları yü..
Demokrasinin Vazgeçilmez İlkesi: Gazetecilik
21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Nevşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Bayram Ekici yayınladığı mesajla meslekt..
NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER,21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü yayınladığı bir mesaj ile kutladı...
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Anlamlı Ziyaret
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Nevşehir 15 Temmuz Şehitler Anıtı ve Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Dern..
Gülşehir İlçe milli eğitim şube müdürü Fatih TEPESU'ya veda yemeği
İlçe milli eğitim müdürlüğümüz bünyesinde 2 yıldır görev yapmakta olan şube müdürü Fatih TEPESU´nun Tokat´ın Artova ilçe..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI