Bugun...

"kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/s/keywords/kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/15/s/keywords/kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/s/keywords/kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/15/21/rss" İLE İLGİLİ HABERLER

Kaymakam Baytok'dan Gülşehir'deki Tarihi ve Turistik Yerlere ziyaret.
Gülşehir İlçe Kaymakamı Muhammed Sait BAYTOK, Çalışanlar Mahallesinde bulunan Aziz Dimitris Kilisesini ve Açıksaray Maha..
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü'nden Şehit Furkan Demir İçin Taziye Mesajı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Şehidimiz Polis Memuru Furkan DEMİR'in Şehit düşmesi sebebi ile bir taziye mesajı yayınlad..
ÜNVER’den Baş Sağlığı Mesajı
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, eli kanlı terör örgütünün ülkemizin bölünmez bütünlüğüne karşı giriştiği saldırıl..
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceylan, Rehber Öğretmenleri Denetledi.
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, hafta boyunca rehber öğretmenleri ziyaret ederek denetlemeler yaptı...
Kardelen Koleji’nde Yazar Hamdullah KÖSEOĞLU'nun katılımı ile 2. Etap Söyleşi Günü
Özel Kardelen Koleji “Kardelenliler Yazarlar İle Buluşuyor” Sloganı İle Söyleşi Günlerinin 2. Etap’ı Ünlü Yazar Hamdulla..
Kırşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri ve Kültür&Turizm Müdüründen Kaymakam Baytok'a ziyaret
Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş AYDOĞAN ve Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Yıldız ERASLAN Gülş..
Uğur'dan Kaymakam Maraşlı'ya Ziyaret.
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve beraberindeki Ürgüp ilçe temsilcisi Hasan Fındıklı Ürgüp Kaymakamı..
Kaymakam Baytok, Her Perşembe Vatandaşalar ile Buluşacak.
Gülşehir İlçe Kaymakamlığına atanan Muhammed Sait Baytok, vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini iletebilmeleri am..
Çalışma Hayatında Milli Seferberlik
Nevşehir Ticaret Borsası Toplantı Salonun da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından “Çalışma Hayatında Milli Se..
Milli Eğitim Müdürü DEMİR'den Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu ve İstiklal Ortaokulu’na Ziyaret.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİR okul ziyaretleri kapsamında Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu ve İstikla..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI