Bugun...

"kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/s/keywords/kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/19/s/keywords/kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/s/keywords/kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/19/63/reklam" İLE İLGİLİ HABERLER

 SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Oruç Irmak Vali Ceylan'ı Ziyaret Etti.
SMMMO Yönetim Kurulu üyeleri, Oruç IRMAK başkanlığında “1 Mart Muhasebeciler Günü” dolayısıyla Vali Mehmet CEYLAN’ı mak..
Etkileşimli Teknoloji Yoluyla Fiziksel Aktivitenin Yaygınlaştırılarak Bütünsel Gelişimin Sağlanması
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi ile imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde Nevşehir Hacı Bek..
Nevşehir 20 Temmuz İlkokulu’nda Yangın Tatbikatı Düzenlendi.
Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası kapsamında 20 Temmuz İlkokulu’nda yangın ta..
Milletvekili Açıkgöz; “28 Şubat’ a Milli İrade Tokadı”
AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ; 28 Şubat; ülkemizin Başbakanını a..
ŞİMŞEK, Gülşehir  İmam Hatip Ortaokulu Binasında İncelemelerde Bulundu.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Osman ŞİMŞEK Yapımı Devam Etmekte Olan Gülşehir İmam Hatip Ortaokulu Binasında inceleme..
NGC Başkanı Bayram Ekici, Teşekkür Mesajı Yayınladı.
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, 18-21 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Gazetec..
Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yücel MENEKŞE'den Terör Mesajı
Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yücel MENEKŞE son günlerde yaşanan hain terör saldırılarına yönel..
DEMİRCAN ve SAĞDIÇ'dan Milli Eğitim Müdürü CEYLAN´a Ziyeret.
Eba İçerik Uzmanı Şirin DEMİRCAN ve Fatih Projesi Eğitmeni Ayşe Hilal SAĞDIÇ İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN´ı Ma..
NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER’DEN TAZİYE MESAJI
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütün olan Türkiye’yi bölmek ve parçalamak ist..
ÜLKEMİZİN BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ HEDEF ALAN HİÇBİR EYLEM BAŞARIYA ULAŞAMAYACAKTIR
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti NGC Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ekici Ankara’da meydana gelen bombalı saldırıya ilişkin ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI