Bugun...

"kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/s/keywords/kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/30/rss/s/keywords/kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/s/keywords/kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/30/rss/55" İLE İLGİLİ HABERLER

Asım'ın Neslinden 15 Temmuz Hatim Organizasyonu
Asım’ın Nesli Sosyal Medya Platformu tarafından Türkiye genelinde gerçekleştirilen ‘Hatim Organizasyonu’ sosyal medyada ..
VALİ VEKİLİ AHMET SOLEY ÇAKILLI KÖYÜ DOLAZ ŞENLİKLERİNE KATILDI
Nevşehir Vali Vekili Ahmet SOLEY İlimiz Derinkuyu İlçesine bağlı Çakıllı Köyünde Dolaz Şenliklerine katıldı. ..
Kaymakam Tekin'den Şehit Semih Turgut'un Baba Evine Ziyaret.
Gülşehir Kaymakamı Çağlar TEKİN, Gümüşkent Köyünde ikamet eden Şehit Semih TURGUT'un Baba evine ziyaret gerçekleştirdi...
Milletvekili Açıkgözden ''Ramazan Bayramı'' Kutlama Mesajı.
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa AÇIKGÖZ' ''Ramazan Bayramı'' dolayısıyla bir kutlama ..
GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA, 25 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ YAPILACAK
Nevşehir’de, Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlenecek geleneksel bayramlaşma, Ramazan Bayramının birinci günü olan 25 Hazi..
Dünya Yoga Günü’ Akmerkez’de kutlanacak
Dünyanın her yerinde 21 Haziran tarihinde kutlanan ‘Dünya Yoga Günü’, Adnan Çabuk Yoga Vakfı ve Hindistan Başkonsolosluğ..
Milletvekili AÇIKGÖZ'den Kadir Gecesi Kutlama Mesajı
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, Kadir gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımla..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’İN KADİR GECESİ MESAJI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, “birlik ve beraberliğin, dayanışmanın, rahmetin ve bereketin ayı Ramaz..
YAZ DÖNEMİ MÜZİK EĞİTİMLERİ 8 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR
Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Dönemi Müzik Aletleri Kullanımı Kursu 8 T..
Kaymakam Tekin, Muhtarlarla iftar yemeğinde Buluştu.
Gülşehir İlçe Kaymakamlığınca iftar yemeği düzenlendi.
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI