Bugun...

"kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/s/keywords/kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/31/s/keywords/kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/s/keywords/kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/31/5/reklam" İLE İLGİLİ HABERLER

Kaymakam Polat, BİLKUR Tuz Üretim Tesisini Ve HES Santralini Ziyaret Etti.
Gülşehir Kaymakamı Şeyma Polat, BİLKUR Tuz Üretim Tesisini Ve HES Elektrik üretim Santralini Ziyaret Etti.
Avanos Ülkü Ocakları “Birlik Gecesi” düzenledi
Avanos Ülkü Ocakları tarafından organize edilen “Birlik Gecesi” ilçede renkli görüntülere sahne oldu.
Başkan İbaş’dan Zafer Bayramı Mesajı
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ve Zafer Bayramı’nın 99.yılında bir ..
Vali İnci Sezer Becel’in Zafer Bayramı Mesajı
Hür yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya ilan ettiğimiz 30 Ağustos Zaferi, önemli bir askeri başarı olmasının yanında Türk..
NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü Mesajı
Toplumlar, ancak ortak değerlerini korudukları ve geliştirebildikleri oranda ‘başarılı toplum’ niteliğine haiz olabilmek..
SPORCUMUZ ERAY ÇAĞLAK’A AVRUPA HALTER ŞAMPİYONASI İÇİN MİLLİ DAVET
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Eray Çağlak, Polonya’da düzenlenecek olan Yıldızlar ve U15 Avrupa Ha..
KOP’un Yenilikçi Projesi Tarla Günü Etkinliğiyle Tanıtıldı
Suyun her bir damlasının bile son derece kıymetli olduğu günümüzde KOP İdaresi tarafından KOP Eylem Planına alınan ve de..
15 TEMMUZ MAHALLESİ VE 2000 EVLER MAHALLESİNDE ALTYAPI YENİLEME VE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI DOLAYISIYLA BU YOLLAR TRAFİĞE KAPATILIYOR
Nevşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Mahallesi’ndeki Vefa Küçük Caddesi ile 2000 Evler Mahallesi’nde gerçekleştirile..
Vali İnci Sezer Becel’in 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
24 Temmuz 1908 tarihinde Türk basınında sansürün kaldırılması, "Gazeteciler ve Basın Bayramı" olarak her yıl 24 Temmuz`d..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız,” Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anl..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI