Bugun...

"kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/s/keywords/kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/48/iletisim/s/keywords/kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/s/keywords/kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/48/iletisim/34" İLE İLGİLİ HABERLER

GÜLŞEHİR'DE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI.
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programı Belinay Düğün Salon..
Turkcell’in Yeni Reklam Yüzleri Emocanlar!
Turkcell, Türkiye’nin iletişim ve teknoloji ihtiyaçlarına yönelik sunacağı yeniliklerin duyurusu için animasyon karakter..
Nevşehir’de Havza Bazında Desteklenecek Ürünler Belirlendi
Nevşehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan YILMAZ, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından çalışmaları yü..
Demokrasinin Vazgeçilmez İlkesi: Gazetecilik
21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Nevşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Bayram Ekici yayınladığı mesajla meslekt..
NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER,21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü yayınladığı bir mesaj ile kutladı...
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Anlamlı Ziyaret
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Nevşehir 15 Temmuz Şehitler Anıtı ve Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Dern..
Gülşehir İlçe milli eğitim şube müdürü Fatih TEPESU'ya veda yemeği
İlçe milli eğitim müdürlüğümüz bünyesinde 2 yıldır görev yapmakta olan şube müdürü Fatih TEPESU´nun Tokat´ın Artova ilçe..
Çırak öğrenci kayıtları 14 Ekim’de sona eriyor.
30 Eylül 2016 Cuma günü sona erecek çırak kayıtları süresi 14 Ekim Cuma gününe kadar uzatıldı.
NEVŞEHİR ANADOLU LİSESİ’NDEN DUYGULANDIRAN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI
Nevşehir Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri anma progr..
Fen Lisesini Kazanan Öğrenciler'den Ertekin ve Ceylan'a ziyaret.
Fen Lisesini Kazanan Öğrenciler, İlçe Kaymakamı Murat ERTEKİN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN'ı Makamında Zi..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI