Bugun...

"kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/s/keywords/kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/59/images/genel/rss" İLE İLGİLİ HABERLER

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Cemiyet Başkanlarından Rektör Kılıç’a Ziyaret
Türkiye Gazeteciler Federasyonu ile Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından ortaklaşa düzenlenen ’50. Başkanlar Konseyi..
DEMİRCAN ve SAĞDIÇ'dan Milli Eğitim Müdürü CEYLAN´a Ziyeret.
Eba İçerik Uzmanı Şirin DEMİRCAN ve Fatih Projesi Eğitmeni Ayşe Hilal SAĞDIÇ İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN´ı Ma..
NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER’DEN TAZİYE MESAJI
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütün olan Türkiye’yi bölmek ve parçalamak ist..
ÜLKEMİZİN BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ HEDEF ALAN HİÇBİR EYLEM BAŞARIYA ULAŞAMAYACAKTIR
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti NGC Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ekici Ankara’da meydana gelen bombalı saldırıya ilişkin ..
Milletvekili Gizligider'den Savunma Bakanı'na Askeri Birlik Talebi
Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider Nevşehir'e Askeri Birlik getirilmesi konusunda Savunma Bakanı'na Talebini ilet..
Çalışanlar Mahallesi'nden Ahmet Avvurur Vefat Etti.
Gülşehir İlçesi Çalışanlar Mahallesi sakinlerinden, Aslen Fakuşağı köyü nüfusuna kayıtlı Ahmet Avvurur Vefat etti. ..
Birlik Başkanlığından Anlamlı Çalışma
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından hazırlatılan "ALIŞVERİŞİNİ YEREL ESNAFTAN YAP" broşürleri Nevşe..
2 ŞUBAT DÜNYA SULAK ALANLAR GÜNÜ
Sulak Alanların Korunması Sözleşmesi olan Ramsar Sözleşmesi’nin imzaya açıldığı 2 Şubat günü “Dünya Sulak Alanlar Günü” ..
Hac Ön Kayıtları Çarşamba Günü Sona Eriyor.
Kutsal topraklara gitmek isteyen hacı adayları için ön kayıtlar, 27.01.2016 Çarşamba günü mesai bitiminde sona eriyor...
Birlik Başkanlığı yeni bir uygulamaya imza attı.
Nevşehir’de yeni işyeri açılışı yapan tüm esnaflara yıl boyunca sürdürülecek uygulama ile Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI