Bugun...

"kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/s/keywords/kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/7/rss/s/keywords/kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/s/keywords/kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/7/rss/67" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir’de Atatürk Bulvarı Ve Milli İrade Caddesi’nde İkinci Kat Asfaltlama Başladı
Nevşehir Belediyesi tarafından şehir merkezindeki ana ulaşım merkezlerinin sıcak asfaltla kaplanmasına yönelik çalışmala..
Milletvekili AÇIKGÖZ'den ''Kudüs'e Davet Mesajı"
AK Parti Nevşehir Milletvekili Sn Mustafa AÇIKGÖZ'' ün ''Kudüs'e Davet'' adı altında bir mesaj yayınladı.
Enderun eğitim vakfından birlik vakfına hayırlı olsun ziyareti
Enderun Eğitim Vakfı Başkanı Mustafa Aydoğdu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlı..
Birlik Vakfı Gör-Bir başkanı ve yöneticilerini ağırladı
Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlığı Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı ve beraberindeki dernek yöneticiler..
NEVŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ BOKSÖRLERİNDEN CANSU ÇAKIR, MİLLİ TAKIM KAMPINA DAVET EDİLDİ
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Boks takımı boksörlerinden Cansu Çakır, Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı t..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeni..
Birlik Başkanı ÖRDÜ Basın Bayramını Yayınladığı Mesajla Kutladı.
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsmail ÖRDÜ, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı hakkında bir k..
Gizligider, 24 Temmuz Basın Bayramı ve Gazeteciler Gününü kutladı.
AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider, yayımladığı mesajla gazetecilerin 24 Temmuz Basın Bayramı ve Gazetec..
Bakan SARIEROĞLU, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını Kutladı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide SARIEROĞLU, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir Kutlama Mesaj..
DİRİLİŞ MEYDANINDA DEMOKRASİ NÖBETİ , SABAH NAMAZININ KILINMASI İLE TAMAMLANDI
Nevşehir ‘de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri devam ediyor. 15 Temmuz 2016’da FETÖ terör örgütü men..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI