Bugun...

"kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/iletisim/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/iletisim/21/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/iletisim/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/iletisim/21/19" İLE İLGİLİ HABERLER

YÜZME HAVUZU KAYITLARI BAŞLIYOR
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Nevşehir Spor Kompleksine yapılan Yüzme Havuzu kayıtları b..
Nevşehir Üniversitesi Futbol Takımından 5-1’lik Galibiyet
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol TakımıNevşehir Hacı Bektaş Üniversitesini Nevşehir ..
Hakan Yaman ve Ahmet Şahin'den ÇPL Spor'a Destek.
Gülşehir İş Adamlarından Ahmet Şahin Forma Bağışı'da, Nevşehir il Encümen üyesi Hakan Yaman Gülşehir Çok Proğramlı okulu..
Özel İnsanlar Eğitim Merkezi Öğrencileri Futbol Turnuva Birincisi Oldu
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri kapsamın..
KÜLTÜR VARLIKLARININ İDADESİ KONFERANSI YAPILDI,
Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü tarafından, Nevşehir Kültür Varlıklarını Korum..
4.Basın ve İletişim Birimleri Gelişimsel Yaklaşım Toplantısı Ankara'da Yapıldı
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İletişim Daire Başkanlığının düzenlediği 4.Basın ve İletişim Birimleri Gelişimsel Yaklaş..
GENÇLİK SPOR BASKETBOL TAKIMI BASIN TANITIMINDA
Nevşehir Gençlik Spor Kulübü Bayan Basketbol Takımı basın tanıtımı gerçekleştirdi.
Göreme Belediyesi’nde Toplu Sözleşme Yapıldı
Göreme Belediyesi’nde çalışan HAK-İŞ Konfederasyonu’na bağlı Hizmet-İş Sendikasına üye işçileri ilgilendiren, Toplu İş S..
Özel İnsanlar, Spor İle Daha Zinde
Nevşehir’in Kıratlıoğlu Mahallesi’nde Nevşehir Belediyesi tarafından 2014 yılında hizmete kazandırılan Özel İnsanlar E..
AMATÖR SPOR KULÜPLERİ YÖNETİCİLERİNDEN VALİ CEYLAN´A ZİYARET
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mustafa AVCI, Başkan Yardımcısı Bayram EKİCİ, Futbol İl Temsilcisi To..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI