Bugun...

"kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/12/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/12/34/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/12/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/12/34/29" İLE İLGİLİ HABERLER

MHP Gülşehir İlçe Başkanlığına Atama Yapıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı'nın aldığı bir karar ile Gülşehir Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatın..
“Nevşehir Huzur 50 – 2016-2 ” - Genel Asayiş Uygulaması Yapıldı.
30.12.2016 günü 20.00 ile 22.00 saatleri arasında, İl Merkezi ve ilçelerimizde yapılan Nevşehir Huzur 50 – 2016-2 uygula..
KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
Nevşehir merkeze bağlı köylere hizmet götürmek amacıyla kurulan Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı valilik makamı..
Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümünden ‘Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı’ Sergisi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü üçüncü sınıf öğrencile..
Nevşehir, Sosyal Yaşam Üniteleri İle Donanımlı Spor Kondisyon Merkezi’ne Kavuşacak.
Nevşehir Belediyesi , sosyal üniteleri ile adeta bir yaşam merkezine dönüştüreceği Spor Kondisyon Merkezi’ni 2017 yılınd..
Şehit Hamide Sibel Çetinkaya Anadolu Lisesinde Öğle Yemeği Denetimi Yapıldı.
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN Şehit Hamide Sibel Çetinkaya Anadolu Lisesinde öğle yemeği denetiminde..
7. Uluslar Arası Kapadokya Fotoğraf Yarışma Başvuruları 26 Aralık'da Sona Eriyor.
Nevşehir Belediyesi’nce fotoğraf sanatının geliştirilmesi ve bu alanda aktif şekilde çalışma yapan amatör ve profesyonel..
Sequel Final Toplantısı Ntso'da Yapıldı
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde Türkiye’den Nevşehir HBV Üniversitesi Turizm Fakültesi ve Kapadokya ..
Ünver, Milletvekilleriyle Gençlik Ve Spor Bakanı Kılıç İle Spor Yatırımlarını Görüştü
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Milletvekilleriyle birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay..
Gülşehir; 20-24 Aralık Tarihleri Arası 5 Günlük Hava Durumu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminlerine göre 20 Aralık Salı ve 24 Aralık Cumartesi Tarihleri ar..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI