Bugun...

"kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/14/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/14/24/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/14/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/14/24/3" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVŞEHİR 1969 Gençlik ve Spor Kulübü'nden Ankara’ya Çıkarma
Nevşehir 1969 Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Bayram Ekici, sporda altyapı çalışması ve özlem duyulan profesyonelliği yak..
Nevşehir’de Sporun Yanındayız.
Nevşehir 1969 Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Bayram Ekici ve Sportif Direktör Mesut Doğrutekin, AK Parti Nevşehir Milletv..
 Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları ekipleri İddialı.
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenece..
Uluslararası İlişkiler Kampı Nevşehir'de Yapıldı
Nevşehir Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından düzenlenen "Uluslararası İlişkiler" konulu KYK Tematik Kış Kampına konuşm..
Nevşehir’de Spora Can Suyu.
Nevşehir 1969 Spor Kulübü Futbol Okulu yarın başlıyor.
Kış Spor Okulları Sizlerle.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından İl Spor Merkezleri Kış Dönemi Spor Eğitim Kurslarımızla bu sömestrde de sizlerle. ..
Kronik Hava Yolu Hastalıklarını Önleme ve Kontrol Kurulu(GARD) Toplantısı Yapıldı.
Nevşehir Kronik Hava Yolu Hastalıklarını Önleme ve Kontrol Kurulu’nun (GARD) 2017 Yılı İlk toplantısı Halk Sağlığı Müdür..
Gençlik ve Spor Kulübü Boksörleri İddialı
Gençlik ve Spor Kulübü Boks takımı, 22-27 Ocak 2017 tarihleri arasında Yalova’da düzenlenecek Kulüplerarası Genç Erkekle..
Gülşehir'de 'Şok Uygulaması-5 Yapıldı.
“Vatandaşlarımızın güven ve huzuru için asayiş uygulamaları İl Merkezi ve İlçelerimizde aralıksız devam ediyor...
Avanos Kent Konseyi Genel Kurulu Yapıldı
Avanos Kent Konseyi’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı, Belediye Konferans Salonu’nda yapıldı.
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI