Bugun...

"kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/32/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/32/10/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/32/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/32/10/25" İLE İLGİLİ HABERLER

AK PARTİ’DE MAHALLE VE KÖY BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI
AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından mahalle ve köy başkanları toplantısı düzenlendi.
AK Parti'de Yılın Son İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Aralık ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.
"Gençlerden Ecdada Mektup Yarışması" 3. Yılında 15 Temmuz Şehitlerine mektup yarışmasıyla devam ediyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı Etkinlikler ve Sosyal Faaliyetler Daire Başkanlığı..
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde YEŞİL MASA Uygulaması Başladı
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan "Yeşil Masa" uygulaması; Bakanlıkça verilen hizmetler..
 HAKAN’lar yuvaya döndü.
2. Amatör kümede namağlup şampiyon olan Gülşehir Belediye Spor 1.Amatör kümeye 2 bomba transferle sezona merhaba dedi. ..
NEVŞEHİR'DE PROTOKOL ÜYELERİNİN AŞURE DAĞITIMI
Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığınca, vatandaşlara aşure dağıtımı yapıldı. Zahire Pazarındaki program İl Müftüsü Yakup..
SPOR AİLESİNDEN ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİRİN KABRİNE ZİYARET
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ailesi İl Müdürü Mustafa Ünlüer ile birlikte 15 Temmuz'daki darbe girişimi sıra..
Nevşehir ve İlçe Adliyeleri'nde FETÖ/PDY Temizliği Yapıldı. 9 Kişi Tutuklandı.
15 Temmuz tarihinde FETÖ/PDY terör örgütü tarafından darbe girişiminin bulunulmasının ardından Nevşehir Cumhuriyet Başsa..
VALİ AKTAŞ ASFALT VE KÖPRÜ YAPIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ, Çavuşin Avanos arası sıcak asfalt çalışması ile Bahçeli-Ayvali Köprüsü'ndeki çalışmaları ..
KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ ENCÜMEN TOPLANTISI YAPILDI
Nevşehir Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Toplantısı, Vali AKTAŞ başkanlığında valilik toplantı salonunda..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI