Bugun...

"kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/9/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/9/1/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/9/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/9/1/8" İLE İLGİLİ HABERLER

NTSO’DA 2022 YILI SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi’nin 2022 yılının son olağan toplantısı, NTSO Meclis Salonu'nda düzenlendi. ..
''LGS Sınavı Hazırlıkları Okullarda Alınacak Tedbirler'' Konulu Toplantı Yapıldı.
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ''LGS Sınavı Hazırlıkları Okullarda Alınacak Tedbirler'' konulu toplantı gerçekleş..
NEVŞEHİR ODA-BORSA MÜŞTEREK MECLİS TOPLANTISI İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER’İN KATILIMIYLA YAPILDI
Nevşehir Oda-Borsa Müşterek Meclis Toplantısı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve beraberindeki heyetin katılımıyl..
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda “Hacı Bektaş Veli’nin Vefatının 751. Yıl Dönümü” Hazırlık Toplantısı Yapıldı
“Hacı Bektaş Veli’nin Vefatının 751. Yıl Dönümü” anma programları kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda istişare ve ..
Başkan Aktürk’den 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yay..
Genel Sekreter Duru'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil DURU, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesa..
Vali İnci Sezer Becel’den 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
19 Mayıs 1919, Milli Mücadele için ilk adımın atıldığı, kurtuluş meşalesinin yakıldığı, karanlık dönemin aydınlık günüdü..
“İş Dünyası için Yerel Kalkınma” projesinin dördüncü etkinliği Kapadokya’da yapıldı
Türkiye’nin en büyük bağımsız ve gönüllü iş dünyası örgütü Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve ABD ..
RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISIYLA 11 PARE TOP ATIŞI YAPILDI
Nevşehir Belediyesi, on bir ayın sultanı ramazan ayının sona ermesi ve Ramazan Bayramı dolayısıyla Kahveci Dağı etekleri..
İLKOKULLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlkokullar Arası 23 Nisan Halı Saha Futbo..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI