Bugun...

"kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/9/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/9/23/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/9/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/s/keywords/kolejler-arasi-spor-senlikleri-yapildi/9/23/17" İLE İLGİLİ HABERLER

NGC BAŞKANI EKİCİ’DEN 19 MAYIS MESAJI
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla me..
Rektör Kılıç’tan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı
Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajında 19 Mayıs, dört bir taraf..
Ozan Sadık Gül, Hacı Bektaş Veli Anma Kültür ve Sanat Etkinliklerine 3. kez Katılacak.
Kültür ve Turizm Bakanlığına Kayıtlı Gülşehirli Halk Ozanımız Ozan Sadık Gül 51. Ulusal 25. Uluslar Arası Hacı Bektaş Ve..
Mesleki Yeterlilik Belgesi Hakkında Önemli Duyuru.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından, tehlikeli ve çok tehlikeli sektörlerde çalışanların veya çalışmak isteyen..
Mathmatics And Science For Life ( Mascıl) Çalıştayı Nevşehir’de Yapıldı
“Mathmatics and Science for Life” ´´Yaşam için Fen ve Matematik ´´adlı projenin Kapadokya çalıştayı Nevşehir Hüseyin Av..
Nevşehir Belediye Başkanı Ünver, :  “19 Mayıs, Bağımsızlığımızın Bayraklaştığı Gündür”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınlad..
Vali Ceylan'dan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı.
Nevşehir Valisi Mehmet CEYLAN, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebeti ile bir Mesaj yayınladı...
NEHÜ, 8. Spor Şenlikleri Ödülleri Sahiplerini Buldu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu sene 8’incisi gerçekleştirilen ‘Spo..
Belge Net Eğitimleri Sakarya'da Yapılıyor.
BELGENET "Elektronik Belge Yönetim Sistemi" eğitim semineri Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde devam ed..
E Twinning Türkiye ve Litvanya Çift Taraflı İrtibat Semineri
E Twinning projeleri, Avrupa´da okul ortaklıklarının kurulması, bilişim teknolojilerinin eğitim öğretim faaliyetlerinde ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI