Bugun...

"kop-un-2023-yili-mali-destek-cagri-programi-basladi/14/iletisim/s/keywords/kop-un-2023-yili-mali-destek-cagri-programi-basladi" İLE İLGİLİ HABERLER

300 Başa Kadar Damızlık Koyun İçin Ön Başvurular Başladı
Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü V. Gürol ÇETİN, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından uygulamaya k..
Ülkücülerden Nevşehirspor’a tam destek
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından, Nevşehirspor’a olan desteklerinin her zaman devam edeceğini açıklaması ..
Üniversiteden "Sultan II. Abdülhamid'i Anma Programı"
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde Sultan II. Abdülhamid Han’ı bütün yönleriyle anma ve anlama konulu konferans d..
Salaş'dan ''Zeytin Dalı Harekatı'na Tam Destek''
'Zeytin Dalı Harekatı' kapsamında Afrin’de kahramanca mücadele veren Mehmetçik için kampanya başlatan Nevşehir Madeni İş..
Nevşehir Valiliği ve AHİKA İşbirliğinde Gerçekleştirilecek Olan CHINADOCIA Projesi Başladı
Nevşehir Valiliği ve Kapadokya Bölgesi içerisinde bulunan Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerinin oluş..
Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Temel Eğitim Programı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKÇAM) ile Sabancı Üniversitesi..
2017-2018 Yılı Analig Badminton Müsabakaları Sona Erdi.
2017-2018 Yılı Analig Badminton müsabakaları Ürgüp Spor Salonumuzda 9-11 Şubat 2018 tarihleri arasında ilimiz ev sa..
TÜGVA’DAN GENÇLERE ÇAĞRI
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı, Vakfın, büyük bir gençlik hareketi olduğuna di..
Nevşehir Yenilikçi Girişimcilik Günleri’ Başladı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tarafından yenilikçi iş fikri olan tüm girişimci öğrencilere, akademisyenlere, me..
Gülşehir'de 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı ''Okul Güvenliği'' toplantısı gerçekleştirildi.
Gülşehir ilçe Kaymakamı Çağlar TEKİN başkanlığında, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı ''Okul Güvenliği'' toplantısı gerçekl..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI