Bugun...

"kop-un-2023-yili-mali-destek-cagri-programi-basladi/14/iletisim/s/keywords/kop-un-2023-yili-mali-destek-cagri-programi-basladi" İLE İLGİLİ HABERLER

Engelsiz Sağlık İletişim Merkezi (ESİM) hizmete sunuldu.
Sağlık Bakanlığımızca, işitme engelli bireylerin sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak ve sağlık hizmeti sunumund..
Uçhisar Belediyesi personeline iletişim ve uyumlu çalışma eğitimi verilecek.
Uçhisar Belediyesi ile Ahiler Kalkınma Ajansının ortaklaşa düzenlediği 2016 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Uçhis..
Uğur'dan Gülşehir MHP'ye Açık Destek
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı, MHP 25. Dönem Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Uğur, MHP Gülşehir İlçe Teşkila..
Nevşehir’de 2017 Yılı İlkbahar Şap Aşılama Kampanyası Başladı
Nevşehir'de İlkbahar Şap Aşılama Kampanyası; 2 Ocak - 31 Mart 2017 tarihleri arasında yapılacak.
Mesleki Yeterlilik Belgesi Zorunluluğu 1 Ocakta Başladı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İ. Hakkı Aydoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın tehlikeli ve..
BEYAZ TV’de Yayınlanan 'CENNET KÖŞELER' Adlı Programda Nevşehir Tanıtılacak
Beyaz TV’de ilgiyle izlenen ‘Cennet Köşeler’ programında bu hafta sonunda Nevşehir tanıtılacak. Cennet Köşeler programın..
Kitap Okuma Alışkanlığının Artırılmasının Amaçlandığı Proje Başladı.
Kalkınma Bakanlığı Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nın, KOP Bölgesi’nde, Okuma Alışkanlığı v..
Yeni Temizlik Araçları Hizmete Başladı
Avanos Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçemizdeki çöp toplama ve temizlik çalışmalarının yürütüldüğü ar..
2017 Yılı Genel Sekreterlik İstişare Toplantısı Yapıldı
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Toplantı Salonunda 2017 Yılı Genel Sekreterlik İstişare Toplantısı ..
Milletvekili Açıkgöz'den Şehit Aileleri Kermesine Destek.
Altınyıldız Koleji Şehit Aileleri Kermesine katılan Milletvekili Açıkgöz,görev alan öğretmen ve öğrencileri kutlayarak,k..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI