Bugun...

"kop-un-2023-yili-mali-destek-cagri-programi-basladi/14/images/genel/s/keywords/kop-un-2023-yili-mali-destek-cagri-programi-basladi" İLE İLGİLİ HABERLER

Genel Sekreter Benli'ye Hoşgeldin Ziyareti.
evşehir İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman ÖZGÜN ve İl Genel Meclis Üyeleri Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreterliğine a..
Milletvekili Açıkgöz'den Şehit Aileleri Kermesine Destek.
Altınyıldız Koleji Şehit Aileleri Kermesine katılan Milletvekili Açıkgöz,görev alan öğretmen ve öğrencileri kutlayarak,k..
Ürgüp'te Çipli Kimlik Başvuruları Başladı.
İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı Pr..
“Nevşehir Huzur 50 – 2016-2 ” - Genel Asayiş Uygulaması Yapıldı.
30.12.2016 günü 20.00 ile 22.00 saatleri arasında, İl Merkezi ve ilçelerimizde yapılan Nevşehir Huzur 50 – 2016-2 uygula..
Ahiler Kalkınma Ajansından Beyler Konağının Restorasyonu İçin Teknik Destek…
Ahiler Kalkınma Ajansı 2016 Teknik Destek programı kapsamında Nevşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Nevşehir Kale E..
Hac Ön Kayıtları Başladı
2017 yılında hacca gitmek üzere “İlk Defa Kayıt” yaptıracakların ilgili bankalara (28 Aralık 2016 – 06 Ocak 2017 tarihle..
Genel Sekreter Vekili Mustafa ELDİVAN Veda etti.
01 Aralık 2016 tarihli ve 29905 sayılı Resmî Gazete'de yayınlanan İçişleri Bakanlığı Atama Kararnamesi ile 1. Dereceli K..
Rektör Kılıç ve Senato Üyelerinden İl Emniyet Müdürü Altunay’a Destek ve Taziye Ziyareti
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Senato Üyeleri ile birlikte Nevşehir İl Emniyet Mü..
NEVŞEHİR MİLLETVEKİLİ EBUBEKİR GİZLİGİDER GENEL KURULDA KONUŞTU
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir GİZLİGİDER 2017 Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğün..
"Gençlerden Ecdada Mektup Yarışması" 3. Yılında 15 Temmuz Şehitlerine mektup yarışmasıyla devam ediyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı Etkinlikler ve Sosyal Faaliyetler Daire Başkanlığı..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI