Bugun...

"kop-un-2023-yili-mali-destek-cagri-programi-basladi/14/s/keywords/kop-un-2023-yili-mali-destek-cagri-programi-basladi" İLE İLGİLİ HABERLER

KAPEM’DE 4 BRANŞTA DAHA EĞİTİMLER BAŞLADI
Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM), Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu (ASO) ile işbirl..
Nevşehir Oda Başkanları'ndan Rasim Arı'ya tam destek!
Nevşehir Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği’ni ziyaret eden AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, oda ba..
Organize sanayiden Kılıç’a tam destek
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, seçim çalışmalarını Organize sanayi böl..
Kürk, Seçim Bürosundaki Çalışmalarına Başladı
Milliyetçi Hareket Partisinden Gülşehir Belediye adayı gösterilen Şengezer Kürk seçim ofisindeki çalışmalarına başlayar..
NEVÜ Öğrencilerine Yönelik İŞKUR İrtibat Noktası ve Eğitim Programı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ile Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü arasında üniversite..
İkinci Dönem Eğitim- Öğretim Yılı Başladı
2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı ikinci dönemi, 15 günlük yarıyıl tatilinin ardından İl genelinde okul öncesi, ilkokul, ort..
Nevşehir Barosu, Nevşehirspor İçin Sabah Kahvaltı Programı Düzenledi
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Barosu tarafından Nevşehir Belediye spor için verilen kahvaltıya katıld..
Bekir Ödemiş’e Hemşehrilerinden Destek
Düzenli olarak hemşehrileriyle bir araya gelen Bekir Ödemiş , esnaf ve ev ziyaretlerinde bulunarak gönüllere dokunuyor. ..
Belediye Başkan Aday Adayı BALAK'dan Teşekkür ve Destek Mesajı!
31 Mart 2019 Tarihinde gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimleri nedeniyle Adalet ve Kalkınma Partisinden Gülşehir B..
Kapadokyalı Öğrenciler Pegasus Hava Yollarında Çalışmaya Başladı
Kapadokya Üniversitesinin Pegasus Hava Yolları ile yaptığı eğitimde iş birliği protokolü gereğince Kapadokya Üniversites..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI