Bugun...

"kop-un-2023-yili-mali-destek-cagri-programi-basladi/19/images/genel/s/keywords/kop-un-2023-yili-mali-destek-cagri-programi-basladi" İLE İLGİLİ HABERLER

“Polis teşkilatımızın 174. Yılı kutlu olsun”
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174. yılı dolayısıyla açıklamada bulu..
Başkan Çiftçi, İlk Çalışmalarına Başladı.
Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, mazabatasını aldıktan sonra ilk çalışmalarına Karacaşar mahallesinden başladı...
Milletvekili Adayı Çalışkan'dan Çiftçi'ye Destek Ziyareti.
24 Haziran tarihinde gerçekleştirilen genel seçimlerde Ak Parti 3. sıra Milletvekili Adayı olan ve Milletvekilliğini kıl..
Başkan Adayı Kılıç’tan Nevşehir Belediyespora büyük destek
Milliyetçi Hareket Partisi MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Belediyespor marka değerin..
Nevşehir Sanayi esnafından Rasim Arı'ya tam destek
Nevşehir Sanayi esnafı AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'yı bağrına bastı.
TGF Başkanı Karaca’dan NGC genel sekreteri Körükcü’ye ziyaret
TGF Başkanı Yılmaz Karaca ve TGF Genel Sekreteri Bayram Ekici, NGC genel sekreteri Alpaslan Körükcü’ye hayırlı olsun ziy..
Çarşı ve Mahalle Bekçileri Düzenlenen Törenle Görevlerine Başladı.
Nevşehir için planlanan Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması ile Sağlık Kurul raporları olumlu olan ve eğitimlerin..
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Rasim Arıya Destek İçin Geliyor...
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'ya destek vermek için 20 Mart Çarşamba g..
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Leyla Şahin Usta’dan Rektör Bağlı’ya Ziyaret
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEV..
İŞKUR Genel Müdürü Uzunkaya’dan Rektör Bağlı’ya Ziyaret
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. M..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI