Bugun...

"koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/reklam/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/reklam/14/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/reklam/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/reklam/14/13" İLE İLGİLİ HABERLER

Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı MENEKŞE’DEN Gazeteciler Günü Mesajı
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yücel MENEKŞE 10 Ocak "Çalışan Gazetec..
Avanos'ta Tuzlama ve Kar Temizleme Çalışmaları yapıldı.
Avanos Belediye ekipleri tarafından ilçe merkezi başta olmak üzere araç ve yaya yoğunluğunun fazla olduğu güzergahlarda ..
OKUL MÜDÜRLERİ İLE DÖNEM SONU DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN başkanlığında Müdürlüğe bağlı okulların müdürleri ile dönem sonu değerle..
Nevşehir'de Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü Yapıldı.
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sarıkamış Harekâtı`nın 102.inci yılı etkinlikleri kapsamında..
Ahiler Kalkınma Ajansı toplantısı Kırşehir ilinde yapıldı.
Toplantı öncesi madde bağımlılığı ile mücadele için Ahiler Kalkınma Ajansı desteği ile Kırşehir Valiliği tarafından yü..
 Suriyeli Sığınmacılara Yönelik Yardım Komitesi Toplantısı Yapıldı.
Ağır insani kriz karşısında vatanını yurdunu terk etme durumunda kalarak ülkemize sığınan Suriyeli sığınmacılara yönelik..
Kardelen Koleji Öğrencilerine Aşı Yapıldı
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde 8. Sınıf Öğrencilerine Tetanoz Aşısı Yapıldı. ..
Nevşehir TRT Çocuk Şenlikleri Organize Toplantısı Yapıldı
Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) tarafından düzenlenecek olan ve Nevşehir’in tanıtımının da etkin bir şekilde sağla..
İlçe Değerlendirme Toplantısı Derinkuyu İlçesi'nde Yapıldı
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen deneme ve seviye tespit sınavının ikinci ilçe değerlendirme topl..
2017 Yılı Genel Sekreterlik İstişare Toplantısı Yapıldı
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Toplantı Salonunda 2017 Yılı Genel Sekreterlik İstişare Toplantısı ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI