Bugun...

"koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/17/iletisim/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/17/iletisim/27" İLE İLGİLİ HABERLER

Dünya Etnospor Konfederasyonu Genel Başkanı Bilal Erdoğan, Belediye Başkanı Ünver’i Ziyaret Etti
Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Dünya Etnospor Konfederasyonu Genel Başkanı ve Türkiye G..
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde YEŞİL MASA Uygulaması Başladı
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan "Yeşil Masa" uygulaması; Bakanlıkça verilen hizmetler..
Başbakanımız TBMM’ de AK PARTİ Grup Toplantımızda Konuştu
AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, TBMM Grup Toplantısı’ mızda yaptığı konuşmada, 14 yıl b..
Mustafa Uğur Sendikacılıkta Rekora Koşuyor
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Ekim ayı boyunda 133 okul ziy..
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MKYK ÜYELERİ’NDEN ÜNVER’E ZİYARET
AK Parti Gençlik Kolları Merkez Karar Yürütme Kurulu üyeleri Abdurrahim Kırkgeçit ve Feyzullah Tecirli, Nevşehir Belediy..
Uğur, Hayırlı Olsun Ziyaretlerini Tamamladı
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve yönetim kurulu üyeleri, çeşitli okullara müdür, müdür baş yardımcı..
NEVŞEHİR'DE PROTOKOL ÜYELERİNİN AŞURE DAĞITIMI
Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığınca, vatandaşlara aşure dağıtımı yapıldı. Zahire Pazarındaki program İl Müftüsü Yakup..
Ak Parti Gülşehir Kadın Kolları Ziyaretlerine Bayram Sonrası'nda da Devam Ediyor.
Ak Parti Gülşehir Kadın Kolları Başkanı Sultan Güçlü ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Bayram günlerindeki ziyaret..
TÜGVA’DAN AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’E ZİYARET
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Başkanı Hüsamettin Ellilaltı ve yürütme kurulu üyeleri, AK Parti Nevşehir İl B..
Acı kaybımız: NGC Yönetim Kurulu üyesi Gazeteci Sertbakan Hayatını kaybetti.
Nevşehir Gazeyeciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyesi Radyo Mega, Nevsehirgazete.com, Miss Ajans ve M Restaurant'ın sahibi ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI