Bugun...

"koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/2/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/2/35/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/2/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/2/35/20" İLE İLGİLİ HABERLER

Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Orta Anadolu Ödül Töreni Yozgat´ta Yapıldı
Yenilikçi uygulamaların eğitim sistemimize kazandırılması, öğrenci ve öğretmenler'e daha iyi eğitim ve öğretim imkânları..
GÖREME MİLLİ PARKI PROJE TANITIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Orman ve Su işleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 8. Bölge Müdürlüğü ile Nevşehir Milli Parklar ..
TÜBA-GEBİP Yıllık Değerlendirme Toplantısı NEÜ'de Yapılıyor
Türkiye Bilimler Akademisi Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülleri Programı (TÜBA-GEBİP) kapsamında desteklenen üstün ..
EKİCİ, GAZETECİ TUTUKLANMASINI KINADI
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici konuya ilişkin yaptığı açıklamada Ajda Pekkan´ın Şarkısını rad..
“DİLUCU VE IĞDIR’IN GELECEĞİ ÇOK DAHA PARLAK OLACAK”
Gümrük Turizm İşletmeleri A.Ş. tarafından modernize edilen Dilucu Gümrük Kapısı, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, G..
KÜLTÜR VARLIKLARININ İDADESİ KONFERANSI YAPILDI,
Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü tarafından, Nevşehir Kültür Varlıklarını Korum..
4.Basın ve İletişim Birimleri Gelişimsel Yaklaşım Toplantısı Ankara'da Yapıldı
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İletişim Daire Başkanlığının düzenlediği 4.Basın ve İletişim Birimleri Gelişimsel Yaklaş..
DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Nevşehir, Ürgüp, Avanos Belediyeleri ile hayvanseverlere su kabı, mama kabı, kedi maması ve köpek maması dağıtıldı...
Göreme Belediyesi’nde Toplu Sözleşme Yapıldı
Göreme Belediyesi’nde çalışan HAK-İŞ Konfederasyonu’na bağlı Hizmet-İş Sendikasına üye işçileri ilgilendiren, Toplu İş S..
AK PARTİ’DE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI SAYISI 55’E YÜKSELDİ
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER ; “GENEL MERKEZİMİZE DE YAPILAN MÜRDACAATLAR NETİCESİNDE PARTİMİZDE ŞUAN İTİBARİYLE ADAY AD..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI