Bugun...

"koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/33/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/33/10/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/33/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/33/10/32" İLE İLGİLİ HABERLER

KÜÇÜK OTELLER DERNEĞİ’NDEN KAPTİD’E ZİYARET
Türkiye’nin bir çok bölgesinden küçük otellerin üye olduğu Küçük Oteller Derneği, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelik’i..
NEVŞEHİR İLİ MERKEZ İLÇE İLAVE VE REVİZYON İMAR PLANI ASKIYA ÇIKARTILDI
Nevşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Nevşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı toplan..
CHP heyeti Ankara’dan mutlu döndü
Merkez ilçe ve ilçe başkanları, yönetim kurulu üyelerinden oluşan CHP Nevşehir heyeti Ankara’ya çıkarma yaptı. ..
Genç Çiftçi Hibe Desteklemesi Tanıtım Toplantısı, Bugün Yapılacak.
"Kırsal Kalkınma Destekleri" kapsamında 30 Bin TL. ye kadar Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Programı Tanıtım Top..
KAPTİD’ten Gazi ve Şehit Polis Ailelerine Destek.
Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği / KAPTİD Yönetim Kurulu’ndan Başkan Yakup Dinler, Genel Sekreter Ca..
Kapadokya İl Özel İdareler ve Belediyeler Birliği Toplantısı Yapıldı.
Kapadokya İl Özel İdareleri ve Belediyeler Birliği Meclis toplantısı Vali Mehmet CEYLAN başkanlığında Valilik toplantı s..
Türk Eğitim-Sen’den CHP’ye iade-i ziyaret
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi yönetim kurulu üyeleri Mustafa Uğur’un başkanlığında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşe..
Gülşehir Kurşunlu Camii'nde Tadilat Çalışması yapıldı.
Gülşehir Kurşunlu Camii'nde bululunan Abdest alma bölümü'nde yenileme çalışması yapıldı.
AHİKA Yönetim Kurulu Toplantısı Kırşehir’de Yapıldı.
Ahiler Kalkınma Ajansı Aylık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı 28 Mart 2016 Pazartesi günü Kırşehir Valiliği Toplantı Sal..
Mart Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi OdasıMart ayı Meclis toplantısı Meclis Başkanı Seyit İNCE’nin başkanlığında Nevşehir Ticaret ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI