Bugun...

"koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/9/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/9/12/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/9/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/s/keywords/koruma-kurulu-toplantisi-yapildi/9/12/14" İLE İLGİLİ HABERLER

“İş Dünyası için Yerel Kalkınma” projesinin dördüncü etkinliği Kapadokya’da yapıldı
Türkiye’nin en büyük bağımsız ve gönüllü iş dünyası örgütü Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve ABD ..
RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISIYLA 11 PARE TOP ATIŞI YAPILDI
Nevşehir Belediyesi, on bir ayın sultanı ramazan ayının sona ermesi ve Ramazan Bayramı dolayısıyla Kahveci Dağı etekleri..
NEVÜ’de 2 Profesör Ataması Yapıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Fen Edebiyat Fakültesi ve Eğitim Fakültesi’ne 2 profesör ataması yapıldı. ..
NTSO’DA MİKRO VE KÜÇÜK İŞLETMELERE HIZLI DESTEK PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde KOSGEB Finasman Dairesi Başkanı Mehmet Haşim Karaman katılımıyla “Mikro..
KOP ve Kalkınma Ajansları 2. İstişare Toplantısı Yozgat’ta Yapıldı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile 8 ilden oluşan KOP bölgesinde faaliyet g..
NEVÜ Öğrencileri ile Kapadokya Teknopark Firmaları ‘Tanışma Toplantısı’nda Buluştu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ve Kapadokya Teknopark iş birliği ile “Kap..
NTSO’DA KUYUM TİCARETİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde ‘Kuyum Ticareti Yönetmeliği Bilgilendirme Toplantısı' düzenlendi. Topla..
Ürgüp’te Uyuşturucu ve 6136 Sayalı Kanuna Muhalefet Etmek Suçlarından 4 Kişiye İşlem Yapıldı.
Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma ekipleri şüpheli 4 kişi üzerinde; 1 adet ruhsatsız tabanca ve taban..
Kolejler Arası Spor Şenlikleri Yapıldı
Nevşehir’de özel okullar arasında düzenlenen spor etkinlikleri dün sona erdi. Çeşitli spor branşlarında hünerlerini serg..
YÖK Başkanı Saraç NEVÜ Senato ve Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Senato ve ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI